• 瀏覽: 5,202
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
熱賣及精選
哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 howevera 於 2019-6-16 10:51 PM 發表

1. 請假
2. 明天d 人已散,冇事返工
3. 佢有佢示威,我有我返工
辭職啦,你返工呢區以後都會係佔領目標

回覆 引用 TOP

呢班冇人野Do,換更長住唔使散

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 howevera 於 2019-6-16 10:51 PM 發表

1. 請假

回覆 引用 TOP

引用:

1. 請假
每七個香港人有兩個人參遊行,你是另外五個嘅其中一個?

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!
🤭🤭🤭🤭

回覆 引用 TOP

早 D 搭車去灣仔,然後睇下搭咩車。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 沙和尚 於 2019-6-16 11:23 PM 發表

暴徒
5個

回覆 引用 TOP

附件

32444146-5A1F-4DDF-8096-D4FA2B850102.jpeg(207.2 KB)

2019-6-20 05:47 PM

AE20326C-AAEC-4FBD-85D8-50F86B46882A.jpeg(89.57 KB)

ABAD942E-2534-417E-A48D-7E79562DF13C.jpeg(64.15 KB)

F3905483-3118-49E4-A38E-9C142ABCBFFB.jpeg(80.46 KB)

B312CEFB-842C-4D42-B75E-E9E036185075.jpeg(153.29 KB)

引用:

1. 請假
我要返金鐘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rabbit13 於 2019-6-17 06:46 AM 發表

上星期3-5,已經 work from home, 昨晚好夜收到通知,今日可以選擇繼續 work from home, 我當然留喺屋企。

今日民陣又搞3罷呀,不如叫佢地個主席做凸手,咪乜事都冇咯 ...
可以全香港合法搞屎忽。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股壇垃圾佬 於 2019-6-18 12:11 AM 發表

每七個香港人有兩個人參遊行,你是另外五個嘅其中一個?

香港有一億人口,你話你有兩百萬,我話我有九千萬,吹呀!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]