世界變

本主題由 辟易 於 2019-6-17 11:05 PM 移動
引用:
原帖由 英超專科 於 2019-6-17 10:19 PM 發表

一班武裝暴警打學生,盲都開眼睇到
你唔好去死,一開始打人在先,比人打返轉頭就話人打你

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
這個FACEBOOK組織活動好快比暴徒投訴而暫停。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 big3624 於 2019-6-17 09:38 PM 發表

邊個覺得掟磚掟鐵馬掟鐵枝唔算係暴動???咁都算和平示威???

不如企出黎等我向佢掟磚掟鐵馬掟鐵枝!!!!我真係好和平呀!!!!
對於d黃能來講,佢掉你叫和平

你掉佢叫就冚家鏟報警拉你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上路戰士 於 2019-6-17 10:31 PM 發表

樓上的5毛可否全部滾回支那?香港人不歡迎你班柒頭
牠們就是垃圾
認同您

回覆 引用 TOP

香港已變成一個是非不分之地方。
現在只有反共反中先係正確。

已經有警員落班比人伏了!

回覆 引用 TOP

口常常講民主嘅一向最獨裁!而家电台報紙日日不斷播放大媽喊苦咗喊弗嘅佔領內容,認真你便會好似黃屍咁帶住怨氣做人!最後會變成同黃屍一樣!

回覆 引用 TOP

香港人點解會變成是非不分!FB 係其中一個禍根!

Photobucket
引用:
原帖由 lmfai 於 2019-6-17 22:24 發表

你有無睇清楚12/6早上發生咩事架?
睇得好清楚,暴警全套武裝,熟練地打香港班後生仔,仲開埋槍

從今以後!就算搵黎智英做特首!有唔啱聽嘅一樣會罷課反你!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 屎波 於 17-6-2019 22:01 發表

https://m.facebook.com/story.php ... ;id=214071328963264
佢地一定唔會羅,有事佢第一時間打
啲警察有出糧,有事唔叫佢做,咁叫你做

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤共 於 2019-6-17 10:07 PM 發表

共產黨靠暴力奪取政權,呢啲唔暴力
有邊一個政權唔係靠軍事?

回覆 引用 TOP

唔係世界變,係香港人變
全副裝備去竟然話係和平示威
磚頭雜物滿天飛,圍立法會塞公家路就最拿手,仲有一班危言聳聽嘅高貴耳猿不停洗腦,其實香港真係玩完

佔路能成日攪住我地香港沉默的市民, 從來無出來投票的選民, 用你手上愛港一票, 踢走泛民害港政棍. 警察唔好再打通馬路啦, 由得佔路能佔足幾年, 要佢地票債票償. 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DQ肥婆蘭 於 2019-6-17 10:38 PM 發表

香港依家對阿爺嘅影響力唔同20年前,內地急速發展你當上海深圳死架
香港直頭系大陸既負累,一班白痂比人利用來拖國家後腿,仲朦醒醒

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。