本主題由 辟易 於 2019-6-17 11:05 PM 移動

引用 TOP

被引用(35)
真係好希望睇到有一日,
病人家屬 入去打醫生打護士,
又或者抬條屍 喺醫院大堂.........
到時呢班人 千祈唔好搵警察!!!



引用 被引用(4) TOP

可能真係呢,世界每日在變


只問立場,不理真相。


引用 被引用(1) TOP

政治會令人盲目


引用 被引用(1) TOP

做朝廷鷹犬,從來有代表。


引用 TOP

問下習大大簽唔簽侵侵滿意的貿易協議,
肯簽…一切歸於平靜,
唔簽…黃c風話劑陸續有來。



引用 被引用(3) TOP

因為左報幫老细打工幫番老细,多左市民要靠自己參與,自己親身瞭解真相


引用 TOP

問得好,103萬遊行之後,警察仲嘜著曬裝甲用槍射班香港人,仲要去醫院拉依班為香港嘅年青人?依班香港人係咪想打劫政府總部?或是另有内情呢?


企出泥啦,日日係到鍵盤戰士,有你依啲人支持,叫可憐


引用 TOP

引用 TOP

警察打人。


引用 TOP

咁憎香港
返大陸住囉
大陸咁好境



引用 TOP

十九幾個警察圍毆一個示威者咁又好啱嗎?


引用 被引用(1) TOP

記你老母呀! 唔L準拍呀! 再用胡椒噴霧噴記者 話記者d 水係攻擊性武器

你比記者針對你 就抵L死啦



引用 TOP

伸延閱讀
 36 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。