註冊 登入

[翡翠台] 鄺潔楹簽咗經理人合約

鄺潔楹簽咗經理人合約 E-mail 此主題給朋友

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
希望Judy能成為親生女及能多在劇集出現
佢是近一兩年TVB較有亮點的女仔,雖然矮D,但個人可愛又有喜感
TVB千萬別放走好野

使吾使俾人潛?

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-6-18 11:04 AM 發表

使吾使俾人潛?
你阿媽使唔使俾人潛?

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2019-6-18 11:04 AM 發表

佢是近一兩年TVB較有亮點的女仔,雖然矮D,但個人可愛又有喜感
TVB千萬別放走好野
I am much better than her

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2019-6-18 11:17 AM 發表

你阿媽使唔使俾人潛?
伯母有經驗?

引用:
原帖由 highbury64 於 2019-6-18 12:03 PM 發表

伯母有經驗?
令堂直頭係行尊.用此職業養到你咁大.你應要感謝此職業及令堂能養大你呢
唔係你而加邊得來柒盡全香討.要靠發貼收錢呢D低賤陰損工作維生
你母親職業(性工作者)比你職業受人尊敬多了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劉穎鏇 於 2019-6-18 11:40 AM 發表

I am much better than her
鄺小姐靚D

回覆 引用 TOP

整容雞
又矮 演技又差
只可以做扮可愛角色
連學是學非都做得咁浮誇
想抄FYY 但係又唔似
無個人風格
咁嘅人都力捧?

回覆 引用 TOP

雖然老左少少, 不過細細粒, 值得一潛!

唔知阿老闆陳生準備好未??

佢個身高簽邊個都好難紅,無機會做主角..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2019-6-18 11:04 AM 發表

TVB千萬別放走好野
高番 10 cm 就天下無敵啦 😘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夠鐘睇AV 於 2019-6-18 04:29 PM 發表

雖然老左少少, 不過細細粒, 值得一潛!

唔知阿老闆陳生準備好未??
26歲叫老?我都想屌佢兩三個月

回覆 引用 TOP

佢Instagram資料已更新,Wai Fong即係陳凱琳、梁競徽、劉穎鏇個經理人

附件

Screenshot_2019-06-18-19-00-55.png(406.29 KB)

2019-6-18 07:07 PM

引用:
原帖由 jansenyen62 於 2019-6-18 07:07 PM 發表

佢Instagram資料已更新,Wai Fong即係陳凱琳、梁競徽、劉穎鏇個經理人
恭喜Judy.在綜藝組表現出色.期待佢在劇組的表現.
Judy外形行李一桐路線話唔埋有機突圍.如果TVB再拍射雕可以考慮搵佢做黃蓉^3^

回覆 引用 TOP

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。