[西甲] 曝古天奴為利物浦拒赴曼聯 已和大巴黎談轉會

引用:
原帖由 hin713 於 2019-6-18 11:11 發表

其實我
其實我覺得利迷應該好多謝佢,如果無佢筆轉會費,都買唔到甘正個龍同後衞,甘就攞唔到歐冠😘😘😘
關佢撚事咩咪又係高普知咩人岩佢用唔岩果D先賣

熱賣及精選
引用:
原帖由 onedayalive 於 2019-6-18 11:17 AM 發表

關佢撚事咩咪又係高普知咩人岩佢用唔岩果D先賣
我夠先高普勁,甘你無果筆錢你買唔買到2件正野先

引用:
原帖由 hin713 於 2019-6-18 11:18 發表

我夠先高普勁,甘你無果筆錢你買唔買到2件正野先
佢值咁高錢都唔關佢事係利記由意大利買佢返來高普又點化左佢令佢有大進步先值咁多錢
如果冇高普點化左佢佢依家只係值1-2 千萬歐元貨仔

引用:
原帖由 hin713 於 2019-6-18 11:11 AM 發表

其實我
其實我覺得利迷應該好多謝佢,如果無佢筆轉會費,都買唔到甘正個龍同後衞,甘就攞唔到歐冠😘😘😘
無錯,佢係度反而我覺得未必拎到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 onedayalive 於 2019-6-18 11:21 AM 發表

佢值咁高錢都唔關佢事係利記由意大利買佢返來高普又點化左佢令佢有大進步先值咁多錢
如果冇高普點化左佢佢依家只係值1-2 千萬歐元貨仔
甘都要點化到先得架,你睇下之後買番來的凱塔同法比奧,我真系唔識形容,同埋我系講筆轉會費成就利記買到正野,着重點系筆轉會費,你就同我講無利記無高普佢咩都唔系,我無野講啦

引用:
原帖由 YBlockMe? 於 2019-6-18 11:02 AM 發表

我係利迷,但我唔憎古天奴
請問有冇其他利迷解釋下點解會憎佢?
我從來冇憎過佢,古仔帶來憶幾鎊轉會費,又從來沒說過利記不是,我只希望佢找到自己所需。

回覆 引用 TOP

若果係真就不枉我一直咁撐古仔,由佢走嗰刻工起已同無數反古利迷討論無數次。
古仔唔係青訓根本冇必要對利此志不渝
古仔喺利記仲爭前四時跟球會續長約,而非等自由轉會
古仔轉會期間轉會之後,對利記有讚冇彈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鵰漆里 於 2019/6/18 10:47 AM 發表

高價去曼再鳩踢就報答利
我會向佢致敬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 YBlockMe? 於 2019-6-18 11:02 AM 發表

憎又唔算好憎, 但佢果種行為無道義囉
續約果陣就話寧願留利記做傳奇, 都唔要去巴塞做普通球員
點知續約唔夠半年即刻反口, 仲係自己親手遞轉會紙
老豆老婆輪流出黎講野話利記阻頭阻勢, 歐聯比賽又話背痛, 返到巴西隊竟然入波
仲有乜野兒時夢想, 開晒派對果D, 季中未搵替補已經急住要走
有利迷憎佢都可以理解既

引用:

我係可憐佢,為了歐聯離隊,結果舊東家兩年入決賽,仲要殺敗新東家進級奪冠。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hin713 於 2019-6-18 11:34 AM 發表

甘都要點化到先得架,你睇下之後買番來的凱塔同法比奧,我真系唔識形容,同埋我系講筆轉會費成就利記買到正野,着重點系筆轉會費,你就同我講無利記無高普佢咩都唔系,我無野講啦 ...
其實真係唔知佢想表達D乜?
不過我問題係點解有利迷會唔鍾意佢?
佢當年臨走前都仲有貨交丫
係後蘇亞雷斯時期中前場佢都好重要

引用:
原帖由 louie186 於 2019-6-18 12:30 PM 發表

老豆老婆輪流出黎講野話利記阻頭阻勢, 歐聯比賽又話背痛, 返到巴西隊竟然入波
仲有乜野兒時夢想, 開晒派對果D, 季中未搵替補已經急住要走
有利迷憎佢都可以理解既 ...
最嬲就係季中先走影響士氣,死都唔肯幫利記搏多半季,如果踢多半季,相信好多人會歡送佢走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 louie186 於 2019-6-18 12:30 PM 發表

有利迷憎佢都可以理解既 ...
原來係咁,我個時真係信佢有傷架
仲諗住佢復出有表現真係好
至於季中未搵替補已經急住要走
我當時反而係覺得佢原本可以早半季走但係都肯留多半年
仲覺得佢算係咁添

引用:
原帖由 YBlockMe? 於 2019-6-18 12:38 PM 發表

其實真係唔知佢想表達D乜?
不過我問題係點解有利迷會唔鍾意佢?
佢當年臨走前都仲有貨交丫
係後蘇亞雷斯時期中前場佢都好重要
覺得佢25卦,季中迫宮卦,都系呢d

回覆 引用 TOP

其實唔係能力上踢唔到巴塞。
而係踢法唔岩,古天奴要拎波用,唔係走位接應型,但巴塞係這個功用上,有現役最強既美斯。講真,巴塞多年無歐冠,一個巴西陣中主力點會係能力上唔夠班。

懷著厚望  定會失望

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。