註冊 登入

係 ! 冇錯..又係自助餐 , 睇厭未 ! 香討焦點

係 ! 冇錯..又係自助餐 , 睇厭未 ! E-mail 此主題給朋友

Hello ! 大家好
又係我→Baby哥

冇錯 ! 又係自助餐帖
唔知大家睇厭未呢

函館国際ホテル
(Hakodate Kokusai Hotel)

曾經被評為 日本全國味道最好嘅自助早餐酒店 第4位
(全日本朝食の美味しいホテル)
今次函館行程住咗2日 , 包咗2日自助早餐 , 一於食盡佢

呢度最出名係自製海鮮丼

仲有煎牛扒 煎蛋 同 拉麵提供

以下只影咗一少部分餐廳內食物

好 ! 開波喇.....
當然係自製海鮮丼先啦

請繼續往下收看....⬇

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!
熱賣及精選
繼續食.....

煎牛扒好正

洋蔥牛柳絲都好食

日本嘢 居然有麻婆豆腐

其他食物 ⬇

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!

回覆 引用 TOP

繼續

叉燒拉麵

北海道蒸薯仔好正👍

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!

回覆 引用 TOP

再繼續....

杯牛奶冇得頂

以上圖片 係連續2日早餐加埋嘅份量

多謝收看。

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!

Thanks 👍🏻

花多眼亂 眼闊肚窄
自助餐我多數都唔會食得好多

街坊 我勁想睇

一位冇乜頭髮樣貌普通的肥佬
引用:
原帖由 sexero 於 2019-6-18 06:09 PM 發表

Thanks 👍🏻
多謝支持

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2019-6-18 06:24 PM 發表

花多眼亂 眼闊肚窄
自助餐我多數都唔會食得好多
4哥講得啱 , 食自助餐好多時都係眼闊肚窄😂

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ~KK 於 2019-6-18 06:26 PM 發表

街坊 我勁想睇
街坊 , 有你呢句...咁我要食多幾餐先

你的樣子如何 !!
你的日子必如何 !!!
可能係杯牛奶+蒸男爵薯仔最令人回味

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。
正到無倫!多謝Baby師兄分享

幾正

請問你在函館,有冇食鯨魚肉同馬肉,我以前在函館食過,真係好好食,不過是1975年的事。
如果經常輸俾六隻腳,食番D馬肉心理會平衡D。

[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁

所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者可被即時禁訪而不作任何通知。
本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。

嘩,baby兄你都去得好盡喎😂不過,我早餐真係食唔咁多嘢😅

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。