註冊 登入

[西甲] 美斯主動要求簽回尼馬!或用基沙文交換

美斯主動要求簽回尼馬!或用基沙文交換 E-mail 此主題給朋友

據西班牙綜合性媒體《世界報》爆料,美斯(L.Messi)向貝圖美奧(J.Bartomeu)提出要求,希望簽下尼馬,而巴塞考慮用基沙文(A.Griezmann)作為籌碼,去求購尼馬。

該報指出,巴塞正在研究如何跟巴黎達成一致,他們甚至願意送走基沙文。

據巴塞內部的消息,因為美斯向貝圖美奧的要求,貝圖美奧以及他的團隊在研究如何回簽尼馬。2017年夏天,尼馬以2.22億歐元離開巴塞,加盟巴黎聖日耳門。

一種方案,巴塞考慮送出基沙文。雖然基沙文依然是一名馬體會球員,但是今年3月,他們已經跟基沙文達成一致,7月1日啟動違約金條款,以1.2億歐元簽下基沙文。基沙文為了加盟巴塞,也選擇了降薪。如果加盟巴黎,那麼基沙文將得到一份更高的工資。

巴塞高層清楚,更衣室不歡迎基沙文,去年夏天他曾玩弄了巴塞一次。

又係球霸話事

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/10290210/1/20190619

熱賣及精選
傳媒吹水就會有人信

一定要把強姦犯繩之於法
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2019-6-19 10:24 AM 發表

傳媒吹水就會有人信
巴塞咁多吹水新聞架

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-6-19 10:31 AM 發表

巴塞咁多吹水新聞架
巴塞踢假波吹水成日有

回覆 引用 TOP

買完即放咩玩法

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2019-6-19 10:24 AM 發表

傳媒吹水就會有人信
呢d吹水新聞 真係信唔過,
你話巴塞打假波,我就一定信。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
引用:
原帖由 าา 於 2019-6-19 11:33 AM 發表

買完即放咩玩法
巴塞要玩番基沙文一次

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2019-6-19 11:36 AM 發表

呢d吹水新聞 真係信唔過,
你話巴塞打假波,我就一定信。
越位雙飛係真波你都信啦

引用:
原帖由 風不要吹跌朗朗 於 2019-6-19 11:44 AM 發表

越位雙飛係真波你都信啦
你信唔信斯神打假波

球員打假波,都係為左搵食,為左頭家,我會體諒斯神
你話唔係假波我都唔會信
注碼實在太大了,唔到你唔投降
寶盛神功

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2019/6/19 10:24 發表

傳媒吹水就會有人信
原來傳媒講野唔可以參考既
真係講你___,驚你嬲
x下x下,屌河馬
成個警務柱柱長七哥咁

唔好笑呀 我真心架!

You Will Never Walk Alone
We Are The Champions 2019
真既話基沙文都幾慘

不過尼馬點傷都好 點都勁過基沙文既

真係換先算啦!未官宣前都係吹嫁姊,夠有新聞話三個換一個加一億羅,你比呀!

回覆 引用 TOP

交咩換?

回覆 引用 TOP

基士文啱曼聯用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 牙傑xddd 於 2019-6-19 12:56 PM 發表

真既話基沙文都幾慘

不過尼馬點傷都好 點都勁過基沙文既
基沙文好d如果唔hea踢

再見了.........

回覆 引用 TOP

46 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。