註冊 登入



打印

[英超] 雲佩斯一幕重現?曼聯7000萬挖奧巴美揚

雲佩斯一幕重現?曼聯7000萬挖奧巴美揚 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
《talkSPORT》主持人Andy Goldstein稱,可靠信息源告訴他,蘇斯克查(O.Solskjær)對奧巴美揚(Aubameyang)感興趣,曼聯願報價7000萬英鎊試一試。

Goldstein說:「我內部有人,他的消息準確率挺高的,75%左右,馬迪爾去曼聯就是他告訴我的,比曼聯報價都早兩天。他說曼聯對奧巴美揚感興趣,合約還兩年,30歲,我覺得7000萬報價挺瘋狂的。過去曼聯都做過類似的操作,就是挖雲佩斯。」

在曼聯,拉舒福特(M.Rashford)即將與球隊續約,但如果出售盧卡古(R.Lukaku),蘇斯克查希望還有一名有經驗的中鋒壓陣。賣掉盧卡古的錢,可以用來進行一筆大的收購,不過具體人選眾說紛紜。
https://soccer.sina.com.hk/news/1/20190620/10295116/?cf=fb_hk_gp_others&u=jay&st=HAKsQL

阿仙奴放埋奧巴美揚嘅話,應該可以執柒......



熱賣及精選
30歲
7000萬鎊



回覆 引用 TOP

放比佢,拎7000萬做轉會仲有一線生機


7000萬鎊加埋原本有4000萬,共有一億1000萬英鎊,


噉呢次,愛美麗就真係開心喇,
可以重建球隊。



[隱藏]
即放喇


買羊踢到幾多年?執下中場好過啦,靠樸格巴?


阿仙奴已經幾年冇前4


輸到冇晒自信

回覆 引用 TOP

7000萬咁少?
入球王起碼9000萬



回覆 引用 TOP

7000萬+山齊士(減薪一半)+盧卡古就可諗吓,大家5566都係無歐聯,奧巴會肯過檔?除非拿卡都走啫!


回覆 引用 TOP

[隱藏]
呢條友都值7000,唔係啩!


回覆 引用 TOP

7000萬 阿記放畀佢啦 好似山齊士咁 又唔L畀本說明書佢


回覆 引用 TOP

買拿卡好過!


回覆 引用 TOP

痴線架,奧巴同雲佩斯差好遠wo


回覆 引用 TOP

水魚曼


回覆 引用 TOP

[隱藏]
曼聯,阿仙奴呢兩對歡喜冤家,
就算彼此再衰,都總有呢個難兄難弟拍住上/落~



I am too attached to Chelsea. My blood is blue and it won't change....."

回覆 引用 TOP

 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。