• 瀏覽: 8,271
  • 回覆: 68
夏天熱到呢!
同條短褲襯吓色先。
舒服晒

附件

20190622_191725.jpg(155.57 KB)

2019-6-22 07:20 PM

精選汽車

支持

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alex2956 於 2019-6-22 07:20 PM 發表

夏天熱到呢!
同條短褲襯吓色先。
舒服晒
大哥,原來藍面有另一日期面,白底黑字。

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2019-6-27 08:19 AM 發表

大哥,原來藍面有另一日期面,白底黑字。9844560
Lawsaw 兄你好。
我有點驚訝! 真的嗎?

細路係普通人, 不是大哥, Lawsaw兄太抬舉了。

引用:
原帖由 alex2956 於 2019-6-27 10:36 AM 發表

Lawsaw 兄你好。
我有點驚訝! 真的嗎?

細路係普通人, 不是大哥, Lawsaw兄太抬舉了。
都系一句堵。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2019-6-27 08:19 AM 發表

大哥,原來藍面有另一日期面,白底黑字。
師兄,呢隻嗰面應該係偏紫嘅藍色,同其他師兄藍色錶面有D分別因為我早一個星期去過專門店唸住睇下隻藍色但個sales比咗隻偏紫嘅藍色我睇,我重以為實物同睇相差咁遠,原來係兩隻色但佢地話都係叫藍色,重話呢個面就嚟唔出

引用:
原帖由 mr2turbohk 於 2019-6-27 07:40 PM 發表

師兄,呢隻嗰面應該係偏紫嘅藍色,同其他師兄藍色錶面有D分別因為我早一個星期去過專門店唸住睇下隻藍色但個sales比咗隻偏紫嘅藍色我睇,我重以為實物同睇相差咁遠,原來係兩隻色但佢地話都係叫藍色,重話呢個面就嚟唔出 ...
就因為偏紫吾偏黑,所以我買灰暗面。

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2019-6-27 07:44 PM 發表

就因為偏紫吾偏黑,所以我買灰暗面。
我都考慮緊藍色定灰色

引用:
原帖由 mr2turbohk 於 2019-6-28 12:16 AM 發表

我都考慮緊藍色定灰色
my opinion. 灰for西裝,藍is weekend watch. 但要藍中帶黑买個款,好似樓主果隻正。

帶偏紫那藍面,我諗除了GO bt那隻之外,應該都幾難再搵到,除非2手,我自己上年入隻藍面,原本係好喜歡偏紫藍的那種面,去bt睇過試過好喜歡,但折扣不多需要考慮,跟住這裡有位師兄提醒我,話他最初都諗住買那隻錶,最後發現那錶條帶有花痕,所以我之後上網再搵,除了2手,就無那種偏紫的藍面,我最後在網上訂了一隻正常藍面,到手後發覺比偏紫藍更靚😍

這隻GO真的很美,但只有少數人懂得欣賞,相信主要原因,都係廠方定價太進取,嚇怕很多喜歡的人,可惜!
我自己用比正價盲十更低的價錢,入得一隻水貨,覺得絕對超值,大日曆加靚背,同埋錶帶造工之高,那有不選擇她的理由😍
但她有一缺點,就係啲鏡面打磨,實在太易花了🤣

附件

20190628_064333.jpg(114.2 KB)

2019-6-28 07:03 AM

引用:
原帖由 新lawlawsawsaw 於 2019-6-28 12:26 AM 發表

my opinion. 灰for西裝,藍is weekend watch. 但要藍中帶黑买個款,好似樓主果隻正。
同意,藍中帶黑好吸引,偏咗紫就唔太classic

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ming0128 於 2019-6-28 06:40 AM 發表

帶偏紫那藍面,我諗除了GO bt那隻之外,應該都幾難再搵到,除非2手,我自己上年入隻藍面,原本係好喜歡偏紫藍的那種面,去bt睇過試過好喜歡,但折扣不多需要考慮,跟住這裡有位師兄提醒我,話他最初都諗住買那隻錶,最後發現那錶條帶有花痕,所以我之後上網再搵,除了2手,就無那種偏紫的藍面,我最後在網上訂了一隻正常藍面,到手後發覺比偏紫藍更靚😍 ...
哦~唔怪之得其他地方未見過,重以為我色盲得咁緊要

回覆 引用 TOP

上年入手隻藍面後,在尖沙咀香檳一間2手店,見到一隻灰面跟皮帶,開價都5萬尾🤑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ming0128 於 2019-6-28 07:03 AM 發表

這隻GO真的很美,但只有少數人懂得欣賞,相信主要原因,都係廠方定價太進取,嚇怕很多喜歡的人,可惜!
我自己用比正價盲十更低的價錢,入得一隻水貨,覺得絕對超值,大日曆加靚背,同埋錶帶造工之高,那有不選擇她的理由😍
但她有一缺點,就係啲鏡面打磨,實在太易花了🤣 ...
師兄隻錶出靚,我覺配鋼帶,皮帶同膠帶都好靚,好難選擇。鋼帶錶我都有好多隻但好多最後都比我換咗膠帶因為casual D,如果入呢隻都唔知入乜帶好,真係各有各好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]