[西甲] 曝艾維斯自薦重返巴塞遭拒 巴塞對他回歸無感

曝艾維斯自薦重返巴塞遭拒 巴塞對他回歸無感 E-mail 此主題給朋友

據加泰電台RAC1的消息,宣佈今夏離開巴黎的艾維斯,夢想重返巴塞踢球。

但是,巴塞不考慮簽下艾維斯。RAC1透露,艾維斯已經將自己推薦給巴塞,希望重回巴塞,他曾幫助巴塞三奪歐冠盃獎盃。

不過,在右閘位置,華維迪已經擁有了兩名球員,分別是沙治-羅拔圖以及施美度,雖然施美度希望離開巴塞,獲得更多的出場時間。巴塞向施美度以及他的經理人文迪斯表示,只有對方觸發施美度的違約金1億歐元,巴塞才會點頭放人。

即使今夏巴塞出售施美度,他們也沒計劃將艾維斯帶回魯營。

當年艾維斯宣佈離開巴塞,曾嚴厲批評巴塞,這正是這個原因,導致巴塞不想將他簽回。

傳聞巴塞係良心球會黎架,又成日講愛回家,D良心呢去晒邊

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/10307771/1/20190624

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢啲咪叫即用即棄
英文叫condom

已經唔係最後一塊拼圖了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 射殺暴徒1899 於 2019-6-24 12:08 PM 發表

呢啲咪叫即用即棄
英文叫condom
巴塞傳統  用完即棄

回覆 引用 TOP

來祖記下來三冠王

回覆 引用 TOP

話晒都係影帝級人馬,咁唔比面?

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

回覆 引用 TOP

反轉豬肚
即係咩?

回覆 引用 TOP

佢想去返巴塞,,唯一原因係尼馬都會係今季返巴塞

回覆 引用 TOP

球員打假波,都係為左搵食,為左頭家,我會體諒斯神
你話唔係假波我都唔會信
注碼實在太大了,唔到你唔投降
寶盛神功
屌你個最強腦母
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 csbs5c26 於 2019-6-24 01:48 PM 發表

原來c朗真名係 condom Ronaldo
比皇馬當condom
好撚好笑呀你

引用:
原帖由 射殺暴徒1899 於 2019-6-24 01:55 PM 發表

好撚好笑呀你
幽默感既野真係...............

球員打假波,都係為左搵食,為左頭家,我會體諒斯神
你話唔係假波我都唔會信
注碼實在太大了,唔到你唔投降
寶盛神功
屌你個最強腦母
引用:
原帖由 小寶寶999 於 2019-6-24 02:01 PM 發表

幽默感既野真係...............
沙維小白用完即棄到中東日本咁遠,好可憐呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 csbs5c26 於 2019-6-24 01:48 PM 發表

原來c朗真名係 condom Ronaldo
比皇馬當condom
冇價值又要加人工 唔放棄都唔得

寶你全家平安

回覆 引用 TOP

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。