• 瀏覽: 116,947
  • 回覆: 524
  • 追帖: 10
PS: 描述純屬創作
#389 有靚女睇!!!
繼續睇

又到左一年一道香港小姐面試既時間 一齊睇睇今年參賽者既質素先!

有參賽者剛從深圳抵達將軍澳電視城 向記者表示成功在喜茶只用了五分鐘就買到一杯芝芝桃桃 心情豁然開朗

有疑似於小學任教常識科的參賽者表示因放暑假碰碰運氣能否轉行。

有剛考完DSE宗教與倫理科的參賽者亦到電視城參與盛事,更露出自信得戚的表情!站在一旁的母親亦表示想參加。

任職老師的參賽者因酷愛喜茶多肉粉荔,因此打扮成其飲料,希望可以像它大受歡迎!

被記者誤認為參賽者母親,經記者多番詢問及後證實為參賽者。一身姿客打扮疑似從職工頭圍用膳時間去到將軍澳電視城參選。

有參賽者面部腫脹,參加是次香港小姐主要想向師姐取經如何瘦身去水腫。

有未梳好頭嘅參賽者表示因細仔升中入學問題非常煩惱,因此跑到電視城參加港姐減減壓!

有心參賽者從非洲肯亞遠道來港參加港姐面試。

有內地姊妹團做完姊妹後唔想浪費姊妹裙決定參加港姐面試博一舖!

有參賽者從MK行完街後接到朋友通知有港姐面試,即立即到中環COS買套新衫並搭港鐵到將軍澳面試。

睇住咁多先

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」

熱賣及精選

玄學家蘇民峰及麥玲玲亦疑似參加是次港姐面試。喺門口放舊石春能否提高當選機率?

大媽李慧詩踏完單車後換上華麗裝束抵達將軍澳電視城參賽。

亦有參賽者支持環保,去完惠康買日用品後表示不需要膠袋,自備環保袋行為抵讚

有參賽者擺完美容用品街站後趕到電視城。

有菲藉參賽者亦到場參加港姐面試,同鄉感自豪在後方拍照並傳至「我來自德成」whatsapp群組大肆討論。

兩名路過嘅女士表示抽唔中居屋心情大受打擊!

榮華臘腸寧舍不同

有上班一族因未訓醒搭錯車來到將軍澳,得悉有港姐面試順道射波參加試下有冇機。

攝記哥哥疑似誤會參賽者爆裙 及後證實為條裙嘅開叉位。

嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」

各位大嬸好有自信,質素差到咁。

質素奇高

化完妝應該有啲睇頭

做人最重要有自信

生過都可以選?

引用:
原帖由 2001ivan 於 2019-6-24 02:10 PM 發表

化完妝應該有啲睇頭
唔會,呢班大嬸已經有化淡妝。

嘩好肉酸丫D女

有化妝騙術豬扒都變貂蟬

[img][/img]
樓主有冇post錯相

人生無常,及時行樂
死要快樂,放長眼看衰人
要活得「安心」
香港社會需要和平、安寧
香港曱甴,時代垃圾
「一寸丹心唯報國
   為官避事平生恥
   上下同欲者勝」
我正啲

痴線

阿芝娃娃不如你又貼下自己個樣,等大家幫你起個題

我強烈要求有素顏環節... 應該可以即刻踢走1半參賽者...

雖然有信心未必會贏,但係冇信心就一定會輸!!
主題標籤 #在喜
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]