• 瀏覽: 106,183
  • 回覆: 2,037
  • 追帖: 7
【POKEMON GO 每日靚任報料區2】登場,請各位繼續報料同支持
因為係要靠大家一齊報料先得

此帖只供靚任報料及查詢,吹水請到《POKEMON GO 訓練員交流區42》,多謝合作

集中各樣靚任,歡迎各位來報料,包括:
  • 晃晃班#5任務:連續用曲球投出5次Great(有色違)
  • 吉利蛋任務:孵5隻蛋 (暫停)
  • 油雞任務:連續掟3個Excellent
  • 迷你龍任務:捉1隻龍屬性寶可夢
  • 彩糖任務
  • 星塵任務(1000&1500)

『謎樣週』田野任務8/8 4:00am至15/8 4:00am

報料時請寫
(1) POKESTOP名稱或圖片(一定要)
(2) 地區及建築物名(如有)
如可提供POKESTOP圖片或位置地圖更佳

熱賣及精選

第二名到

回覆 引用 TOP

轉貼自 獵人128128128

荔枝角公園 5蛋3糖

回覆 引用 TOP

東頭邨
5蛋3糖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半空性感的膠袋 於 2019-6-27 03:10 PM 發表

@emilyan 報料係咁報

黃大仙竹園邨巴士總站!捉十隻寵有紅波

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-9-2 05:18 PM 發表

紅波
報來做咩誰要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-9-2 05:18 PM 發表

哦!好啦
但紅波真係唔知邊個想要

回覆 引用 TOP

打道館一糖(觀塘)

回覆 引用 TOP

5蛋3糖任
官塘海濱附近

回覆 引用 TOP

5糖3蛋任
官塘大看台附近

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2019-6-27 03:09 PM 發表

【POKEMON GO 每日靚任報料區2】登場,請各位繼續報料同支持
因為係要靠大家一齊報料先得

此帖只供靚任報料及查詢,吹水請到《POKEMON GO 訓練員交流區34》,多謝合作

集中各樣靚任,歡迎各位來報料,包括:
  • 晃晃班#3任務:連續用曲球投出5次Great(有色違)
  • 吉利蛋任務:孵5 ...
  • 謝謝

終於一睹當年假飛原文,人無恥便無敵!
    https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=13623435

回覆 引用 TOP

引用:

10181482 黃大仙竹園邨巴士總站!捉十隻寵有紅波
    唔好鬧佢哋,呢個post係之前開交流區一時唔記得set權限,佢哋太快手報到咗,我留唔切帖位,冇用到咋!!
    你睇返日期佢哋係6月留言的。
    @emilyan @半空性感的膠袋 

引用:
    原帖由 JJ_girl 於 2019-9-2 11:04 PM 發表

唔好鬧佢哋,呢個post係之前開交流區一時唔記得set權限,佢哋太快手報到咗,我留唔切帖位,冇用到咋!!
    @emilyan @半空性感的膠袋  ...
    妳美化佢哋不過都好,起碼妳肯丞應自己係罪魁禍首!

引用:
    原帖由 JJ_girl 於 2019-9-2 11:04 PM 發表

@emilyan @半空性感的膠袋  ...
    係喎!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
    [按此隱藏 Google 建議的相符內容]