[綜合資訊] 4大1小 箱根溫泉

4大1小 箱根溫泉 E-mail 此主題給朋友

各位,
本人年尾第一次去箱根,有一個2歲bb同行,請問箱根有咩溫泉旅館有私人風呂同浴室?請各位介紹,感謝感謝🙏🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿比 於 2019-7-2 10:59 AM 發表

各位,
本人年尾第一次去箱根,有一個2歲bb同行,請問箱根有咩溫泉旅館有私人風呂同浴室?請各位介紹,感謝感謝🙏🏻
住過一之湯
有私人風吕入客室
唔錯

回覆 引用 TOP

🙏🏻🙏🏻

回覆 引用 TOP

可以試下季之湯雪月花,哩間貴啲有私人風呂,個人覺得唔錯,另外有間本啲叫珀斯克吉野,都有私人風呂,就平啲

引用:
原帖由 水底真空的羊羊 於 2019-7-2 06:01 PM 發表

可以試下季之湯雪月花,哩間貴啲有私人風呂,個人覺得唔錯,另外有間本啲叫珀斯克吉野,都有私人風呂,就平啲
上網搵唔到⋯⋯

引用:
原帖由 阿比 於 2019-7-2 06:44 PM 發表

上網搵唔到⋯⋯
google ..
http://www.pax-yoshino.com/tw/

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿比 於 2019-7-2 06:44 PM 發表

上網搵唔到⋯⋯
Google大神幫到你

回覆 引用 TOP

師兄指的季之湯雪月花是強羅站!大堂3點有土產食品、5:30有小吃、10:30拉麵,房間舒服😌不過如果你是12月就要特別訂雪軚!因為位於很高的!另外箱根火山小爆發,所以強羅至大涌谷至桃原台吊車停運!
山腳的おかだokada新裝俢了房間連露天風呂,價錢不太貴

回覆 引用 TOP

強羅冇哂和式房,得和洋風

引用:
原帖由 阿比 於 2019-7-2 10:47 PM 發表

強羅冇哂和式房,得和洋風
咁你想版友遂間幫你search 定點 ?
一係你講低邊幾日,應該會有義士出手。

引用:
原帖由 tomickwan 於 2019-7-2 11:14 PM 發表

咁你想版友遂間幫你search 定點 ?
一係你講低邊幾日,應該會有義士出手。
兩日一夜
因為13-18/12會响東京,想東京玩幾日後再去箱根浸晚溫泉就返香港
感謝各位幫忙🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 阿比 於 2019-7-2 11:20 PM 發表

兩日一夜
因為13-18/12會响東京,想東京玩幾日後再去箱根浸晚溫泉就返香港
感謝各位幫忙🙏🏻🙏🏻
師兄,這日整個箱根有40間酒店是和式、露天風呂付客房呀!你自己上樂天做下功課吧!
另外強羅那間是Futon放在個平台上,而不是2張床架的

回覆 引用 TOP

去嘅第一朧,冇

回覆 引用 TOP

主題標籤 #溫泉
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。