• 瀏覽: 18,591
  • 回覆: 56
玩過馬既我唔知講咩?
今日整好一樣嘢
下個禮拜又唔知整咩

回覆 引用 TOP

精選汽車
10 年的 SUV 都係咁上下價錢

回覆 引用 TOP

d 人唔識野或者未揸過鍾意扮專家。我揸緊X5 8年車,一年都係基本換下油同消耗品,平均一缸油70L行到4百幾Km ,講到年年整5萬行5蚊1公里, 就唔會通街都係X5/6, ML 果d 車啦。

舊LOR

我係現代人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 David_Fok 於 2019-7-9 03:15 PM 發表

d 人唔識野或者未揸過鍾意扮專家。我揸緊X5 8年車,一年都係基本換下油同消耗品,平均一缸油70L行到4百幾Km ,講到年年整5萬行5蚊1公里, 就唔會通街都係X5/6, ML 果d 車啦。 ...
X5 70L 行四百幾公里,你部係3.0定油渣呀,70%公路呀

引用:
原帖由 tgb1 於 2019-7-9 03:46 PM 發表

X5 70L 行四百幾公里,你部係3.0定油渣呀,70%公路呀
3.0 電油,公路多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 David_Fok 於 2019-7-9 03:15 PM 發表

d 人唔識野或者未揸過鍾意扮專家。我揸緊X5 8年車,一年都係基本換下油同消耗品,平均一缸油70L行到4百幾Km ,講到年年整5萬行5蚊1公里, 就唔會通街都係X5/6, ML 果d 車啦。 ...
你部車車頭擋風玻璃舊膠有冇溶?

939, ES8
引用:
原帖由 mj23sp33 於 2019-7-9 04:55 PM 發表

你部車車頭擋風玻璃舊膠有冇溶?
泊有蓋,未溶

回覆 引用 TOP

E71,前兩代啦,咁上下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wang8699 於 2019-7-5 10:55 AM 發表

俾得起$3/km 嘅人唔會買尼D車
咁會買乜

引用:
原帖由 hkdiscuzzer 於 2019-7-9 07:55 PM 發表

咁會買乜
買新車

回覆 引用 TOP

二手市場冇乜客路。

大CC,  非越野級, 又唔係家庭車, 寶馬10年車用二手整車仲貴過二手價。

有錢嘅唔會考慮咁舊嘅, 冇咁多錢嘅買架日本車省心省油。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]