• 瀏覽: 4,610
  • 回覆: 29
  • 追帖: 2
大家FI後幾耐有BC,或者幾耐就轉左application received ,定都仲係in progress? 分享下

本人in progress左兩個星期,又無打黎re final or re ea,好擔心😭

如果轉左received 就有8成 interviewer 唔滿意interview 表現

引用:
原帖由 Travelvistor 於 2019-7-6 01:30 PM 發表

如果轉左received 就有8成 interviewer 唔滿意interview 表現
因為我仲係in progress,但遲我幾日in 都有bc call.所以諗緊點解

回覆 引用 TOP

只可以話你唔係佢地1st choice

引用:
原帖由 Travelvistor 於 2019-7-6 07:31 PM 發表

只可以話你唔係佢地1st choice
原來係咁嘅意思🤔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cf523 於 2019-7-6 08:25 AM 發表

大家FI後幾耐有BC,或者幾耐就轉左application received ,定都仲係in progress? 分享下

本人in progress左兩個星期,又無打黎re final or re ea,好擔心😭
Push

回覆 引用 TOP

你幾時FI?

引用:
原帖由 IQ博士DrIQ 於 2019-7-9 11:36 AM 發表

你幾時FI?
25/6🥺 你呢?

聽坊間傳聞係以你成績為主,高分好快收到call,如此類推。兩星期收到通知係代表高分,但個人經驗+坊間留言,一般都四星期左右就會有答案,但真係第四星期又無received的話,需要re既機會好高。而如果成績不合標準或interviewer覺得你唔適合,通常幾日後就會轉status。

引用:
原帖由 CuteNathan 於 2019-7-9 01:27 PM 發表

聽坊間傳聞係以你成績為主,高分好快收到call,如此類推。兩星期收到通知係代表高分,但個人經驗+坊間留言,一般都四星期左右就會有答案,但真係第四星期又無received的話,需要re既機會好高。而如果成績不合標準或interviewer覺得你唔適合,通常幾日後就會轉status。 ...
好詳細,犀利!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cf523 於 2019-7-9 11:53 AM 發表

25/6🥺 你呢?
我係26/6 都無收到電話
已經灰心

回覆 引用 TOP

我都等左好耐 不過未轉application received應該仲有機會?
BTW 有冇興趣開個TG谷一齊等CALL?

回覆 引用 TOP

I had my final in on 27/6. still no call yet.. Status: In progress

我3/7 FI, 今日收到bc, 另外仲有兩個同我同一日既都係今日收到

引用:
原帖由 anan1992 於 2019-7-9 10:02 PM 發表

I had my final in on 27/6. still no call yet.. Status: In progress
Me 2, still in progress but no update

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]