註冊 登入



打印

[翡翠台] 【有片】雪雪做媽媽後行性感 今年書展出性感寫真

【有片】雪雪做媽媽後行性感 今年書展出性感寫真 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
               





孫慧雪與應屆港姐季軍丁子田昨日現身電視城出席「七月星辰」慶生活動。孫慧雪本月11日37歲生日,趁生日推出兩本新書,分別是相集及寫真散文集,除文青風外,也有性感照,笑言驚文青為主無人買,之前特意去日本影相,兩本書滿足不同人的需要,相集是跟其他女生一起拍,比較性感。做媽媽後行性感,老公可會介意?她稱老公的底線比她更低,現在時代不同,做一個辣媽也不錯。

https://ol.mingpao.com/ldy/showbiz/news/20190705/1562263084350/









呢排真係覺得慈母真係不錯不錯進入香討影片區



熱賣及精選
做左阿媽後 , 我覺得佢無以前咁可愛 ...


我正啲


趁自己仲有少少本錢賣肉賺埋奶粉錢,過多幾年冇人睇


[隱藏]
又老又醜
不過點都好過羊c奇



回覆 引用 TOP

生完仲要拋對野出黎俾人睇

老公會有乜感受



雪雪聲


蘭州跳跳呃鳩人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鋼條佬 於 2019-7-7 12:15 PM 發表

生完仲要拋對野出黎俾人睇

老公會有乜感受
仲無諗過小朋友感受



方向, 觀點, 技巧, 心態, 性格, 定話係一條線呢 ? 那樣最重要呢 ?  真係值得思考 !
天生中意露


回覆 引用 TOP

[隱藏]



回覆 引用 TOP

都差唔多四張嘢啦!仲要搞埋咁多嘢


回覆 引用 TOP

做佢老公一係慘,一係老公要佢做,為人母親仲要賣肉,如果一個女人要靠對野博知名度都幾可悲!


回覆 引用 TOP

都正既


回覆 引用 TOP

臭鷄一件


回覆 引用 TOP

[隱藏]
有冇真漏奶?冇都唧啲出嚟先得架!


回覆 引用 TOP

主題標籤 #丁子田 #孫慧雪
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]




重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。