• 瀏覽: 28,194
  • 回覆: 253
熱賣及精選
引用:
原帖由 麥伶伶 於 2019-7-15 05:40 PM 發表

上次我有睇,主要陪人睇,唔掂。
老實人地請先去

佢唱又無氣,講野又神神化化,我估係死粉先會識笑有共嗚呱
最緊要係有人受

引用:
原帖由 輪廓太差 於 2019-7-18 02:18 AM 發表

最緊要係有人受
唱歌無氣

講野神化 作狀 又懶好笑

同觀眾嘉賓又無咩默契同互動

嘥錢嘥時間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-7-15 11:51 PM 發表

剛睇電視,沙利唱得好過佢好多
Sammi 好似扯蝦咁
係囉
人地一嚟就起狀態⋯⋯

佢好似尾段都無乜唱

回覆 引用 TOP

傳緊尾二場嘉賓係王菲......尾場嘉賓係彭羚.....信唔信?

引用:
原帖由 maksaisai 於 2019-7-18 09:50 AM 發表

傳緊尾二場嘉賓係王菲......尾場嘉賓係彭羚.....信唔信?
我都睇過個表最初版,冇一日中喎⋯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱主席 於 2019-7-15 11:57 PM 發表

唔好再唱業餘水平K歌 好慘拉低了其他歌曲條curve~ 香港真係咁無人才嗎
佢所謂hit歌全都係K歌,水平係好一般

想聽,老鼠愛大咪

回覆 引用 TOP

其實想聽愛的輓歌
今時今日,仲可以開到十幾場紅館嘅歌手,已經買少見少
好心就咪咁酸,開到咁多場係佢本事
K歌又點,大把人中意聽K歌,大把人中意Sammi, 最緊要最實際係Sammi真係紅真係多人肯俾錢睇佢囉
你估個個開演唱會都咁難買飛咩,睇下嚟緊匯星開演唱會果個星x一姐,到今日最貴區仲大把飛任揀呀

引用:
原帖由 花膠響螺湯 於 2019-7-18 04:29 PM 發表

其實想聽愛的輓歌
今時今日,仲可以開到十幾場紅館嘅歌手,已經買少見少
好心就咪咁酸,開到咁多場係佢本事
K歌又點,大把人中意聽K歌,大把人中意Sammi, 最緊要最實際係Sammi真係紅真係多人肯俾錢睇佢囉
你估個個開演唱會都咁難買飛咩,睇下嚟緊匯星開演唱會果個星x一姐,到今日最貴區仲大把飛任揀呀 ...
Sammi大把快歌紅得起,其實有邊一個歌手最hit嘅唔係k歌?Sammi死忠fans多,路人歌迷又多,先可以紅得咁耐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱主席 於 2019-7-20 11:52 AM 發表

有好多都好聽既。
係近期果d跌哂水準
可能好多舊係日本改編過來,新歌沒有

回覆 引用 TOP

邀請 許志安 黃心穎 做嘉賓 
合唱 相愛很難
然後sammi 安仔 合唱 會過去的

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]