打印

平胸女請進 旅行前升CUP秘技

平胸女請進 旅行前升CUP秘技 E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
講到夏天最易出汗嘅部分,唔係膈肋底而係被Push-up Bra壓住嘅AA波。聽到身邊大波朋友話咩前面兩舊肉好重,出汗會好熱;我心諗:我個Bra個厚墊都令到我出晒汗㗎,得你辛苦咩~(反白眼)

就嚟同男朋友去日本旅行,係我哋嘅第一次!到我執gip個時先發現大獲!!!所有Bras都勁厚墊,如果畀我男友見到點算好?最緊要嘅係沖完涼晚上熄燈「做運動」嘅時候,大家玉帛相見,點知發現我上身同男人無分別,會唔會同我講分手?



我唯有臨急抱佛腳上網搵啲豐胸方法,我自己就唔想打針呀、食藥呀,驚有副作用,同埋唔想有人工胸咁膠~之後見到有人話穴位按摩可以刺激多個胸部乳腺,豐胸效果好顯著。講到咁勁就緊要試下喇!前排我勁勤力,每晚都跟住啲教學嚟按摩,但都係好似效果麻麻,可能因為按唔準穴位。

靠自己亂咁按摩都唔係辦法,都係上網搵啲專業意見穩陣啲~然後我見到有個日本経穴の豐胸療程,治療師用獨家日本穴位按胸技術,配合先進嘅儀器去達至自然豐胸嘅效果。天然無害,好似幾好咁。反正都諗唔到咩方法豐胸,不如走去試一試,都係join 按胸體驗啫,試多幾種方法都無壞呀~我去試咗1次哩個豐胸療程,已經見到明顯升CUP效果,真係好感動!!上網睇到Nielsen®於2018年進行嘅2項市場調查,94%受訪者同意謝沇錤豐胸專門店擁有先進日本豐胸技術;高達92%用家滿意其豐胸效果顯著。唔怪之得效果咁好啦!



如果大家都想試下穴位豐胸按摩,都可以登記免費體驗下㗎,畀埋條link你哋:
https://www.josephine-tse.com/trial/

哩個日本経穴の豐胸療程 (包括60分鐘日本経穴の豐胸療程及30分鐘胸部分析)完成療程後仲送美白乳暈胸膜療程(15分鐘)或意大利豐胸精華1支,快啲去試下啦!



回覆 引用 TOP

熱賣及精選
多謝分享~


回覆 引用 TOP

穴位按摩係咪會好痛?


回覆 引用 TOP

胸大樣衰 vs 胸細樣靚 你會點揀!?!?


[隱藏]
咁都得...


我係現代人

回覆 引用 TOP

好睇個人喜好喎!🤣


回覆 引用 TOP

唔駛打針食藥都可以考慮吓!

樓主可以分享吓,你做咗幾多次呀?CUP大咗幾多?



回覆 引用 TOP

係男人都鍾意有波有籮㗎啦!


回覆 引用 TOP

升cup後係咪要keep住做療程才維持到唔降cup?


回覆 引用 TOP

[隱藏]
提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
引用:
原帖由 哭崩剖白 於 2019-7-16 09:42 AM 發表

胸大樣衰 vs 胸細樣靚 你會點揀!?!?
可能我讀中學時期個女友已經好大波,所以對於大波妹冇乜特別喜好,所以一定要長腳樣靚。

[ 本帖最後由 ONKYO808 於 2019-7-21 10:40 AM 編輯 ]



木瓜加蛋白質先豐胸豐到~~


回覆 引用 TOP

呃人入黎  


回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ONKYO808 於 2019-7-19 07:57 AM 發表



可能我讀中學時期個女友已經好大波,所以對於大波妹冇乜特別賣好,所以一定要長腳樣靚。
我揀維持現狀,胸細、樣靚,手腳幼!



回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。