危險嗎?我鄧個司機和乘客有啲擔心!🤢

危險嗎?我鄧個司機和乘客有啲擔心!🤢 E-mail 此主題給朋友

今朝路過停車場見到一架房車條輪軚是這樣會死人嗎?

Just do ! Just do !
精選汽車
米記PS4新胎一年貨仔已經係咁, 正常

你條車呔肯定用了很長的時間。表面已老化龜裂了。還看到內部的擴展。不要再用請立刻去更換,否則會在行車時爆開。

引用:
原帖由 路邊的鑽石。 於 2019-7-13 10:57 AM 發表

你條車呔肯定用了很長的時間。表面已老化龜裂了。還看到內部的擴展。不要再用請立刻去更換,否則會在行車時爆開。
好買吾買貪平 買過期貨

95搭8

回覆 引用 TOP

好少事..

我係現代人

回覆 引用 TOP

有人話好小事有人話即刻換🤔🤔🤔🤔

引用:
原帖由 jdi 於 2019-7-13 09:53 AM 發表

今朝路過停車場見到一架房車條輪軚是這樣會死人嗎?
有冇manufactured code

回覆 引用 TOP

咬地咬到層膠到黐埋出嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jdi 於 2019-7-13 12:10 PM 發表

有人話好小事有人話即刻換🤔🤔🤔🤔
小事可以化大,條命係你嘅,換唔換由你决定.

回覆 引用 TOP

你條呔好污糟

引用:
原帖由 tomatomary 於 2019-7-13 13:19 發表

你條呔好污糟
架車不是我的😉

我揸呢架🤓

運氣好的話揸都幾年都冇野,運氣唔好行多陣都爆都唔出奇,爆胎ge野主要都係講運氣 😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mugqq 於 2019-7-13 10:22 AM 發表

米記PS4新胎一年貨仔已經係咁, 正常
似係生產程序有問題,curing時出誤差
另外唔夠氣

引用:
原帖由 NorrisHKman 於 2019-7-13 13:36 發表

似係生產程序有問題,curing時出誤差
另外唔夠氣
可能唔夠氣行車 咁就嘥咗條呔
每星期都要check呔氣

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。