經過7.14,要醒啦! 自己社區自己救!!

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2019-7-15 06:16 AM 發表

即係市民/任可人可以隨街被打死,因為他們都沒有委任証

以後貼牆的暴徒可以被任何人打死(因他們沒有委任証
理論上可以,不過後果自負!齋呢一單野上到法庭班所謂暴途未必會輸!法官會問點解你咁撚蠢唔掛委任證係心 口?解釋唔到就係冒警!被制服好正常

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2019-7-15 03:11 發表

話我知!經過今晚7.14,你仲覺得D示威者係手無寸鐵????
我話無論遊行搞手,犯民議員全部都係暴亂策劃者!!!!
如果我哋仲容忍,香港一定玩完!!!呢D跟本唔係民主!!!
https://www.youtube.com/watch?v=A1au3vi0LPU&feature=youtu.be ...
暴力又點~一句政府迫暴政迫成嘅就推晌啲責任啦

沒有心情哭 懷念太煩複
溶在靈魂裡 血脈在抽搐
期待然後失敗 從熱氣變冰塊
原來極度傷痛 是靜態

回覆 引用 TOP

所以香港應該取締立法會,政府紀律部分嚴厲執法,講香港啲不良因素(泛民加暴徒等漢奸行為)逐一消滅

回覆 引用 TOP

有預謀又好咩都好,示威者已經算統治香港,香港政府已被推翻!

回覆 引用 TOP

無人阻,警察似乎會被分屍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yimroy88 於 2019-7-15 06:05 發表

有委任證就掛係心口是常識!返學堂重新嚟過啦!打死都無人可憐!
黑社會打架點解要先響朵?就係費事打錯人!有啲醒目古惑仔明知對方同一字頭,打撚完你之後比阿公吊做乜打自己人時!就會好大聲咁話佢都冇響朵(佢都根本冇機會)!係咪好醒? ...
張相想話無委任證的人可以打,殺,姦,你們暴徒太無血性了。

痴撚線,班暴徒唔係人黎,希望俾天收

回覆 引用 TOP

班黃屍話係自編自導自演😡😡😡真智障、完全被洗腦,到今日都話係和平示威,DLLM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 uuurrr82 於 2019-7-15 03:50 AM 發表
小心D呀陳小姐班暴徒無人性架!

支持你的義舉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gn5433 於 2019-7-15 06:34 發表

有人供應頭盔、面罩、雨傘,暴徒更取到磚頭,鐵枝作武器,隨時取人性命,根本文明社會絕對不能容忍!
在1香港這叫民主自由

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2019-7-15 03:11 AM 發表

話我知!經過今晚7.14,你仲覺得D示威者係手無寸鐵????
我話無論遊行搞手,犯民議員全部都係暴亂策劃者!!!!
如果我哋仲容忍,香港一定玩完!!!呢D跟本唔係民主!!!
https://www.youtube.com/watch?v=A1au3vi0LPU&feature=youtu.be ...
我想講,我身邊睇完條片仲話係自然反應!話個police 係咪假冒,有冇委任證!有冇病。
係!個個仲要係專業人士講出口!

引用:
原帖由 220 於 2019-7-15 06:57 AM 發表

張相想話無委任證的人可以打,殺,姦,你們暴徒太無血性了。
打人嘅"暴徒"係有法律責任!唔係你口中嘅打完就算,係要付出嘅!

要改變吓見一個打一個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fatben2000 於 2019-7-15 06:34 發表

東方還有其他片,点解你吾拿出来,選擇性做標題,算把拉,民意已經好清楚,中共可以出解放軍或給香港全面民主

如果你覺得香港不適嘅可以,考慮移民 ...
中央唔會出解放軍,唔會招人口舌,會繼續實行港人治港,香港變成廢墟,也是香港人自己攞來。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。