經過7.14,要醒啦! 自己社區自己救!!

一班政棍在背後策動!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 異域藍色工人 於 2019-7-15 04:54 AM 發表

香港無得救,要自救就快d走,以前叫班暴徒離開香港,而家覺得香港比佢地啦,有人性既人都唔好留戀啦,佢地是非不分,下一個被圍既隨時係你。
有能力好走,香港而家淨番曬嗰班怨氣沖天嘅葡萄廢柴, 日日喺度怨天怨地, 憎人富貴厭人貧 ,十足十當年 攪文革鬥地主嗰班農民一樣 咁搞落去冇前途㗎。

除咗憎人富貴厭人貧之外,仲好歧視有得移民嗰班人,凡係有人話移民,佢哋就一定係話:
好行夾唔送
要走快啲走
走咗唔好返嚟

你唔打人就比人打,合情合理🙄

引用:
原帖由 kelly2008 於 2019-7-15 05:09 AM 發表

其實都係舐共與反共之爭

支持大灣區大遷徙

大灣區租地起50萬間公屋
比香港大三倍面積。。自願一間換一間
再免租2年
食藥啦,知唔知自己講緊咩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yimroy88 於 2019-7-15 06:03 AM 發表

情況越嚟越失控,政府快啲搵人開刀平息民憤!不過搵人頂上真係好難呢啲咁嘅3殺位!傳林鄭月娥辭職中央都唔俾,因為搵唔到人頂!個個食花生睇佢點死! ...
平息民憤?先拉喪屍就差唔多!

引用:
原帖由 fungdin2000 於 2019-7-15 06:16 AM 發表

即係市民/任可人可以隨街被打死,因為他們都沒有委任証

以後貼牆的暴徒可以被任何人打死(因他們沒有委任証
一樓一出街都要帶委任証, 唔係會俾班暴徒強姦唔俾錢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2019-7-15 03:11 AM 發表

話我知!經過今晚7.14,你仲覺得D示威者係手無寸鐵????
我話無論遊行搞手,犯民議員全部都係暴亂策劃者!!!!
如果我哋仲容忍,香港一定玩完!!!呢D跟本唔係民主!!!
https://www.youtube.com/watch?v=A1au3vi0LPU&feature=youtu.be ...
面對暴徒應該開槍自衛,殺一儆百

回覆 引用 TOP

我想個一哥想點? 好多市民好支持警察打柒啲生蕃,佢係電視問市民,係咪想有人出嚟表態?

回覆 引用 TOP

好地地一個商場又比班仆街搞到亂七八糟,嚟緊又話要搞將軍澳,睇嚟又係會有暴力衝突,成個暑假應該都係比班仆街玩晒

引用:
原帖由 uuurrr82 於 2019-7-15 03:50 AM 發表
香討充滿黃狗,請小心

有人供應頭盔、面罩、雨傘,暴徒更取到磚頭,鐵枝作武器,隨時取人性命,根本文明社會絕對不能容忍!

東方還有其他片,点解你吾拿出来,選擇性做標題,算把拉,民意已經好清楚,中共可以出解放軍或給香港全面民主

如果你覺得香港不適嘅可以,考慮移民

引用:
原帖由 狗唔搭巴 於 2019-7-15 03:11 AM 發表

話我知!經過今晚7.14,你仲覺得D示威者係手無寸鐵????
https://www.youtube.com/watch?v=A1au3vi0LPU&feature=youtu.be ...
東方還有其他片,点解你吾拿出来,選擇性做標題,算把拉,民意已經好清楚,中共可以出解放軍或給香港全面民主

如果你覺得香港不適嘅可以,考慮移民

回覆 引用 TOP

示威暴徒這班畜生,個個慈眉善目,斯文有禮,文質彬彬,手無寸鐵,被勇武的武装黑警暴力對待!

回覆 引用 TOP

引用:

回問d已完,看看牠們怎答

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。