[英超] 普巴親口回應轉會傳聞 簡直令人無法捉摸...

普巴親口回應轉會傳聞 簡直令人無法捉摸... E-mail 此主題給朋友

曼聯季前熱身首戰,球隊2-0輕取柏斯光榮。普巴(P.Pogba)只出戰了半場,但是表現依舊可圈可點。賽後他本人也被問到了關於轉會離隊的傳聞,普巴並沒有進行正面回應。

當被記者問到轉會問題,普巴表示:「無必要談這些,無必要。」寥寥數語就拒絕了捲入更大的爭議。此前普巴和他的經理人拉奧拿(Mino Raiola)都曾先後公開表示要離開曼聯,但遭到了曼聯的強硬回擊,轉會形勢看衰。顯然如今普巴也意識到了嚴重性,不想在火上加油了。不過他既沒有否認,都沒有承認,關於轉會的態度還是很曖昧。

曼聯仍想留下普巴,蘇斯克查(O.Solskjær)此前還表示考慮新賽季讓普巴擔任隊長。被記者問到為何想要讓普巴成為隊長,蘇帥說:「我覺得這並不想要解釋,我們隨後會討論這件事。」

曼聯給普巴的標價超過1.5億英鎊,無論是皇馬還是祖記都很難負擔,曼聯今夏的第一選擇仍是留下普巴。

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20190715/10386325/?cf=fb_hk_gp_others&u=jay&st=rhXpLB

呢條友真係好煩膠,不過佢最後都應該會留隊啦......

熱賣及精選
引用:
原帖由 QQqui 於 2019-7-15 11:49 AM 發表

曼聯季前熱身首戰,球隊2-0輕取柏斯光榮。普巴(P.Pogba)只出戰了半場,但是表現依舊可圈可點。賽後他本人也被問到了關於轉會離隊的傳聞,普巴並沒有進行正面回應。

當被記者問到轉會問題,普巴表示:「無必要談這些,無必要。」寥寥數語就拒絕了捲入更大的爭議。此前普巴和他的經理人拉奧拿(Mino Raiola)都曾先後公開表示要離開曼聯,但遭到了曼聯的強硬回擊,轉會形勢看衰。顯然如今普巴也意識到 ...
普巴扭計--->俾個隊長佢做
再扭計--->俾佢兼任埋領隊?

走唔甩啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 londbell 於 2019-7-15 12:09 PM 發表

其實佢一L定Hea踢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 londbell 於 2019-7-15 12:09 PM 發表

做左領隊再扭--->俾埋個主席佢做

回覆 引用 TOP

球圈魏延。。。

等佢反吧

班曼L領導盲既。。。

費諸葛一早話佢信唔過架喇。。。

回覆 引用 TOP

引用:

普巴一扭計就加佢人工,扭一次加10萬鎊,加到佢驚佢就唔敢扭架啦

普巴親口回應轉會傳聞 簡直令人無法捉摸...

Nil

你如果能夠估到他    他就不叫做是PK巴了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 QQqui 於 2019-7-15 11:49 AM 發表

當被記者問到轉會問題,普巴表示:「無必要談這些,無必要。」寥寥數語就拒絕了捲入更大的爭議。此前普巴和他的經理人拉奧拿(Mino Raiola)都曾先後公開表示要離開曼聯,但遭到了曼聯的強硬回擊,轉會形勢看衰。顯然如今普巴也意識到 ...
去皇馬啦,皇馬可以俾普巴大展拳腳,,再拿下一個西甲冠軍,踏上球皇之路

歐聯呢D雞肋盃仔我地根本唔志在~

即管繼續抽, 球會賽事一開始你地又要無限深潛~

美斯係神! 萬中無一

光頭佬你背叛巴塞, 我唔會支持你
引用:
原帖由 ysl348 於 2019-7-15 01:07 PM 發表

普巴一扭計就加佢人工,扭一次加10萬鎊,加到佢驚佢就唔敢扭架啦
哈哈,睇完你回覆,我都不自覺諗緊,我老闆要加我幾多人工我先會驚

普巴去大巴黎 然後再去皇馬

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 londbell 於 2019-7-15 04:03 PM 發表

哈哈,睇完你回覆,我都不自覺諗緊,我老闆要加我幾多人工我先會驚
因為你老闆知你唔驚,所以係唔會加你人工

回覆 引用 TOP

一d職業道德都冇,簽佢托咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 臘鴨皇 於 2019-7-15 01:10 PM 發表

費蛇當年為乜送走佢,家陣好明顯,呢條煩友賣比皇馬算把,入艾力臣有剩錢嚮皇馬執件easygo,加埋馬達條中塲線已經夠搓死英超15隊以上!
仲有4隊搓唔死,即係又入唔到前4.....

23 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。