做得大台記者就預左俾示威者打啦咁唔中立

本主題由 kammy5566 於 2019-7-15 04:44 PM 移動

做得大台記者就預左俾示威者打啦咁唔中立 E-mail 此主題給朋友

三任特首刀係刷中央鞋 刷到立立亂又5講

董立23條腳痛下台
梁DQ假普選幾十日佔中
林鄭硬推逃犯條例沒完沒了的示威遊行
剩低5刷中央鞋的曾陰權就要踎監 兼要使晒成副身家

大台又5講……………………………中立

熱賣及精選
邊到唔中立,詳細說明一下。
唔中立係咪就要打人,再詳細說明一下。

我見tvb支持者同反對者都訪問

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-7-15 01:54 PM 發表

出做得嚟暴動都預咗比警察打
一樣冇得怨

引用:
原帖由 半夜懷舊的香蕉 於 2019-7-15 02:18 PM 發表

邊到唔中立,詳細說明一下。
唔中立係咪就要打人,再詳細說明一下。
連連儂牆刀5敢講……中立

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-7-15 02:28 PM 發表

唔講就要比人打
咁哩班暴徒更加要打

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-7-15 02:28 PM 發表

tvb係有講過關於連儂牆既新聞,請自己去check下

蘋果最中立,岩晒黃人口味

出得嚟示威就預咗比差人打鑊金嘅啦。

引用:
原帖由 半夜懷舊的香蕉 於 2019-7-15 02:49 PM 發表

tvb係有講過關於連儂牆既新聞,請自己去check下
果日83台成日刀只講大埔檖道乜乜乜 幾時有講大埔連儂牆

根據樓主理論
做得示威者就預左俾人拉啦點解又要逃走?

達加斯
引用:
原帖由 空中飛 於 2019-7-15 03:29 PM 發表

果日83台成日刀只講大埔檖道乜乜乜 幾時有講大埔連儂牆
http://news.tvb.com
影埋連儂牆幾隻字你仲想點?

引用:
原帖由 半夜懷舊的香蕉 於 2019-7-15 03:39 PM 發表

http://news.tvb.com/local/5d286151e603839d7a5f0825/多區貼反修例訴求紙張釀衝突-政府籲和平理性表達
影埋連儂牆幾隻字你仲想點?
冇講過呢 連81台630新聞 刀冇提過

不如話,做得黃色人,就預咗生於世上就害人害物,一係做監躉,一係做乞兒好過啦!

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。