[Rolex] 盲十都要排 ? 咁DJ36呢 ? (女仔戴)

盲十都要排 ? 咁DJ36呢 ? (女仔戴) E-mail 此主題給朋友

7/16:
改一改標題,想問埋DJ36/41
DJ原來有36!!! 又想問下洗唔洗等?
同埋DJ36 #126234 既珠帶黑面款係2019年新款,但蠔帶黑面款無話係新款。想問兩者分別係邊?

不嬲對 Rolex 無太大研究, 只鐘情於 submariner 同 explorer I 兩隻
SIZE 啱我, 又夠型, 型得黎簡潔
自從無左 369 36MM已經好失望....
依家先知原來買盲十, 一隻咁入門既錶都要排 ?
咁想問下....369 洗唔洗排 ?

214270要勤力搵可能有
舊款36MM 帶緊好正。。

引用:
原帖由 llik 於 2019-7-15 03:38 PM 發表

214270要勤力搵可能有
舊款36MM 帶緊好正。。
係呀。36mm對我黎講其實都唔夠大,講唔出36mm同39有乜大分別,但硬係覺得36mm成個比例精緻好多。點解要改39mm既?

以前經過樓下商場周大look,window長期有盲十同369。我仲以為踢對拖落樓下就買到

咁咪買39MM囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓餅思 於 2019-7-15 02:32 PM 發表

不嬲對 Rolex 無太大研究, 只鐘情於 submariner 同 explorer I 兩隻
...
盲十其實唔使點排

引用:
原帖由 keho4 於 2019-7-15 05:22 PM 發表

盲十其實唔使點排
係唔係真呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓餅思 於 2019-7-15 02:32 PM 發表

...
無計,盲十同explorer I都係平價錶,多人要係無可厚非。

2手369 36MM市場大把,吾Q駛排

引用:
原帖由 超級新手 於 2019-7-15 09:08 PM 發表

無計,盲十同explorer I都係平價錶,多人要係無可厚非。

咁DJ41 呢隻呢,洗唔洗排?其實我最鐘意呢隻,但太太。。。

引用:
原帖由 木伽四點 於 2019-7-15 09:16 PM 發表

2手369 36MM市場大把,吾Q駛排
我知呀,但除左買樓,其他野唔會買二手

回覆 引用 TOP

剛問左air king 都要排

引用:
原帖由 貓餅思 於 2019-7-15 09:19 PM 發表

咁DJ41 呢隻呢,洗唔洗排?其實我最鐘意呢隻,但太太。。。
DJ易搵好多,努力d行多幾間唔難搵。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓餅思 於 2019-7-15 04:08 PM 發表

係呀。36mm對我黎講其實都唔夠大,講唔出36mm同39有乜大分別,但硬係覺得36mm成個比例精緻好多。點解要改39mm既?

以前經過樓下商場周大look,window長期有盲十同369。我仲以為踢對拖落樓下就買到 ...
已成過去了,不過樓主今日依然可以著住拖鞋落樓排

回覆 引用 TOP

改一改標題,想問埋DJ36/41
DJ原來有36!!! 又想問下洗唔洗等?
同埋DJ36 #126234 既珠帶黑面款係2019年新款,但蠔帶黑面款無話係新款。想問兩者分別係邊?

我個人唔鐘意珠帶

回覆 引用 TOP

369 吳洗排

回覆 引用 TOP

主題標籤 #rolex #勞力士
 31 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。