請問再培訓局係咪有 QAS 課程?

請問再培訓局係咪有 QAS 課程? E-mail 此主題給朋友

搵唔到既?有無人讀過?
免費?
攞保安證要嗰個

熱賣及精選
下世都未輪到你, 比錢去人力x原重快!!

回覆 引用 TOP

要輪架?

回覆 引用 TOP

咁係咪有咩進修基金,可唔可以 claim錢架?

引用:
原帖由 leechan 於 2019-7-15 08:10 PM 發表

搵唔到既?有無人讀過?
免費?
攞保安證要嗰個
樓主,比二佰多元去茘枝角九龍广埸讀2日好过啦。Erb收你好似要讀幾星期。

回覆 引用 TOP

唔比錢 加上 有錢收 個種
要上成兩個月 讀無聊野

比錢 讀兩日 雞精班啦

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2019-7-16 08:02 PM 發表

唔比錢 加上 有錢收 個種
要上成兩個月 讀無聊野

比錢 讀兩日 雞精班啦
乜你都讀過?張藍紙,好似中佬必備咁!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
即讀 即攞 出埋藍證 即返工

不過唔好彩做新城市 呢幾日都大獲

尋日d 客戶服務(保安)call白車先收到工

呢d時候 d 經理唔知去哂邊的 

幾千個客投訴 連埋租戶投訴 吊你老味 做份看更姐

回覆 引用 TOP

客戶服務 即保安 ?

係咪好難做? 唔係坐下counter 回答下查詢,問路咁簡單 ?

引用:
原帖由 leechan 於 2019-7-15 11:42 PM 發表

咁係咪有咩進修基金,可唔可以 claim錢架?
俾幾百蚊,讀個course 咪得,小小錢都要計到咁盡?早d返工,半日人工已cover 到啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leechan 於 2019-7-17 09:14 AM 發表

客戶服務 即保安 ?

係咪好難做? 唔係坐下counter 回答下查詢,問路咁簡單 ?
做cs,保安肯定難做嫁啦,冇學歷仲想舒服咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-7-16 11:10 PM 發表

乜你都讀過?張藍紙,好似中佬必備咁!!
走左去 彩虹那個 舊難民營個位
讀成二個月 不過見有 成2000蚊 收返
頂到讀完  不過我無返過工
現在都 過曬期

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。