[無綫新聞] 毛EE拍檯怒斥無線電視記者(有片)

從失態之動作看得出毛孟靜此人何其心虛膽怯

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-7-15 11:49 PM 發表

20190715 立法會議員毛孟靜回應及指罵無綫新聞記者:

https://youtu.be/hUwGTP0hLiI

話佢垃圾,簡直侮辱左件垃圾

臭閪撐飯蓋

回覆 引用 TOP

巫婆講嗰D 採訪自由去咗邊度?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rayrayccw2 於 2019-7-16 12:19 AM 發表

自己咪又係TVB 出身,我屌
鈎咗鬼佬,比鬼少 唔記得law

TVB厚度,無播呢段出街,支持TVB

引用:
原帖由 rayrayccw2 於 2019-7-16 12:19 AM 發表

自己咪又係TVB 出身,我屌
呢D叫做食碗面反碗底,忘恩負義,如佢沒有在 TVB做野時嘅知名度,有L人選佢咩!

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-7-16 12:33 AM 發表

毛議員表現好似有精神病咁。
咩叫「好似有」

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~

回覆 引用 TOP

世界有報應的,出賣民族,不報在自身,必報在後裔

回覆 引用 TOP

佢只係講警方入新城市廣場拉人,但对於數十名暴徒圍毆幾名警員就隻字不提,毛婆是否老人痴呆呢?人在做,天在看,天理循環終有報。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2019-7-15 11:49 PM 發表

20190715 立法會議員毛孟靜回應及指罵無綫新聞記者:

https://youtu.be/hUwGTP0hLiI

巫婆講出真理
得tvb夠膽問真話
其實垃圾報開始受到毒果影響
覺得染黃先係出路
班西毛日日睇埋啲染黃媒體
唔毒死都難

國小時:「媽,我長大不要嫁了!我要待在妳的身邊!」
國中時:「媽,我會和妳住在一起!」  
高中時:「媽,我會常回來看妳的。」  
大學時:「媽,有空常來看我啊!」
嫁人後:「媽,沒事別來找我啊!」

回覆 引用 TOP

不知所謂。

回覆 引用 TOP

佢以前都係喺TVB度做記者!

係示威者走入新城市廣場,所以是誰做成困獸鬥?
如果警察撤出新城市廣場,而之後示威者破壞商場,那她的講法變成警察擺空城計。
所以不管怎麼做他們都是對的。
那我們是不是應該請教毛議員警察應該怎樣執勤?
她能給出方案嗎?
一路下來民主派只有投訴,從沒有給任何可行方案。
誰都知道破壞永遠要比建設容易。

回覆 引用 TOP

記協實唔敢指責毛婆

唔知係咪唔合香討有d管理員心意,結果被扣分。
遲下可能被消失...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。