蘋果話林鄭話考慮戒嚴

本主題由 miss5 於 2019-7-16 12:55 PM 移動

蘋果話林鄭話考慮戒嚴 E-mail 此主題給朋友

即係限制出街啦,咁香港好多商場連住住宅的,咁落去買個包有無犯法呢?求高人指導

免責聲明:本人的內容及圖片並不打算向任何人提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之來源可靠.也不表示本人保證任何資料均屬完整.可靠.準確.具時效或適用
熱賣及精選
戒鹽 對身體好

支持政府!

9吹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stman919 於 2019-7-16 11:37 AM 發表

即係限制出街啦,咁香港好多商場連住住宅的,咁落去買個包有無犯法呢?求高人指導
毒果都信?戒毒好過啦

戒嚴 股市必暴挫

咁7-11同墨記的24小時營運模式呢? 如果老闆唔放人要OT呢? 如果訂咗結婚飲宴呢?
Sorry 認真咗添 嘿

回覆 引用 TOP

只有想通這一件事,香港先可避過一劫

'大。陸。無。可。能。容。忍。一。個。同。中央。對。抗。嘅。特。區。政。府。 '

民生:香港比上不足,比下有餘
台灣日本美國都大把窮人,句句絕望,無補於事。

自由:世界邊有地方言論自由過香港?有比香港克制嘅警察?

公義良知:毒媒泛民亂噤屈人,分化市民好有良知?
我可以寫十版紙有相有片真馮實據,你有無興趣睇?

流血革命推翻政府解決到問題咩?

畀班學生搞到流血革命,死幾萬人,聯合國制裁香港中國,

大陸都無可能容忍一個同中央對抗嘅特區政府。

一國兩制好地地,玩串個party窮人同下一代都無好處。

二十年後咩世界無人知,我只知好快搞出人命失業裁員日日打打殺殺。

反送中的七大誤解 - 你問我答https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=28279119&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

引用:
原帖由 炒樓大贏家 於 16/7/2019 11:43 發表

戒鹽 對身體好

支持政府!
無錯, 唔好咁咸   

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stman919 於 2019-7-16 11:37 AM 發表

有基座商場的樓即時睇升一成

中環金融區,戒嚴!!!

回覆 引用 TOP

一定要硬!

回覆 引用 TOP

消息來源🦍

回覆 引用 TOP

咁都信,死左佢好過啦

"總之反中漢奸反對既就支持,支持既就反對,就實無錯。 "

Source呢?無證據你話戒J都得架啦

你講就係?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。