再咁落去示威,太古城3球兩房不是夢

本主題由 miss5 於 2019-8-18 05:55 PM 移動

再咁落去示威,太古城3球兩房不是夢 E-mail 此主題給朋友

每星期兩獲,消費指數負增長,無生意無錢交租,倒閉失業,無錢供樓銀住盤,外資徹退,大圍破壞,氣氛底落

熱賣及精選
引用:
原帖由 世界未日 於 2019-7-16 10:03 PM 發表

每星期兩獲,消費指數負增長,無生意無錢交租,倒閉失業,無錢供樓銀住盤,外資徹退,大圍破壞,氣氛底落
咁要等到世界未日了

如果條看更出到JAZZ之時,就係我唔再上車版之日  
當然係要影張牌簿相上來証明啦...........

回覆 引用 TOP

你發住夢先啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界未日 於 2019-7-16 10:03 PM 發表

你慢慢等

回覆 引用 TOP

3球兩房到時都失業喇,買X!

回覆 引用 TOP

三球兩房,甚至兩球三房,都不是問題。
哪一類可以最快享受樓價跌的成果?要多少時間才到兩球三房或三球兩房?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界未日 於 2019-7-16 22:03 發表

利申我都想跌換樓
坦白講,你以上d原因,只會令「錢更唔值錢」
窮西勞力搵再貶值嘅錢
窮蝗人後代既「深黃」就只會越窮

默默的關懷與祝福別人,那是一種無形的布施
引用:
原帖由 choco-fans 於 2019-7-16 11:21 PM 發表

利申我都想跌換樓
坦白講,你以上d原因,只會令「錢更唔值錢」
窮西勞力搵再貶值嘅錢
窮蝗人後代既「深黃」就只會越窮
佢地唔會諗咁多, 稍有不順意, 圍你囉

佢地只會幻想, 巿唔好會買樓, 無諗過失業,可能係全部政府工

建議政府查下,十幾萬公務員, 邊條友參與暴動, 有無接觸雞密文件, 有無賣港揾錢

有無將警察plan 外洩......

引用:

Are you dreaming? 發完夢未?

回覆 引用 TOP

而家差不多到價啦,3球美金。

香港人喜訊

回覆 引用 TOP

引用:

三球淨係買兩間睡房,每間60呎!

回覆 引用 TOP

依家你仲有心情講樓,想像吓五至十年香港會變成點好過啦

樓主發下夢笑下好啦😊第二朝要返工呀,加油💪

回覆 引用 TOP

努力工作啦傻仔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。