本主題由 chairman_palm 於 2019-7-28 04:15 PM 移動

E-mail 此主題給朋友

熱賣及精選
引用:
原帖由 JasonHuiyh 於 2019-7-17 10:34 AM 發表

旺角君匯數碼在price.com.hk 掛huawei p30 pro $5850, 去到問價報$5850,開箱後郤說$5950,說我聽錯,然後說不買要報警,賠償$200,此種買賣手法低劣,請各市民要防備,敬希price.com.hk 除它名,以免其他市民受害。 ...
你下次係price唔好齋睇,係price app落單,app會有短訊通知,到時有證有據就唔怕奸商

[img][/img]
正常唔買佢唔應該開箱

引用:
原帖由 hung2008 於 2019-7-17 02:27 PM 發表

正常唔買佢唔應該開箱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-7-17 11:35 AM 發表

你下次係price唔好齋睇,係price app落單,app會有短訊通知,到時有證有據就唔怕奸商

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-7-17 11:35 AM 發表

無錯,有時喺個app落單會減10蚊,而且有800蚊半年延長保額。

引用:
原帖由 JasonHuiyh 於 2019-7-17 10:34 AM 發表

旺角君匯數碼在price.com.hk 掛huawei p30 pro $5850, 去到問價報$5850,開箱後郤說$5950,說我聽錯,然後說不買要報警,賠償$200,此種買賣手法低劣,請各市民要防備,敬希price.com.hk 除它名,以免其他市民受害。 ...
報警咪報警, 呢D野睇你點講既姐, 我夠可以話我冇要你部機你自己係到開部機包裝, 睇你點吹嫁姐, 要玩大咪玩撚大佢!

引用:
原帖由 JasonHuiyh 於 2019-7-17 04:20 PM 發表

是的,以後什么都要寫低,他们兩個鬥一個,不過想全港人知道此奸商的恶行,也投诉给消委會。
不是寫低, 你自己寫都無用
用price app訂, price有系統短訊確認, 而且賣家或店會打電話給你, 或在app內短訊回覆確認~
呢d先係證據, 比你寫低更有公信力~

[img][/img]
引用:
原帖由 lankusa 於 2019-7-17 07:21 PM 發表

報警咪報警, 呢D野睇你點講既姐, 我夠可以話我冇要你部機你自己係到開部機包裝, 睇你點吹嫁姐, 要玩大咪玩撚大佢!
就係,大家鬥吹,睇下我時間多定你生意多。

通常開盒前是先比錢的。

以後唔幫趁呢間野 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-7-17 07:54 PM 發表

不是寫低, 你自己寫都無用
用price app訂, price有系統短訊確認, 而且賣家或店會打電話給你, 或在app內短訊回覆確認~
呢d先係證據, 比你寫低更有公信力~ ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 馬路G友 於 2019-7-17 08:36 PM 發表

通常開盒前是先比錢的。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 comton36 於 2019-7-17 07:58 PM 發表

就係,大家鬥吹,睇下我時間多定你生意多。

笑話!警方只會視為商業糾紛。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #旺角
 30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。