[翡翠台] 唐詩詠講幸福是…網友神回:你加馬國明!

唐詩詠講幸福是…網友神回:你加馬國明! E-mail 此主題給朋友

藝人唐詩詠同馬國明喺日前大結局嘅無綫劇集《白色強人》有情人終成眷屬,劇入面佢兩個勁襯,令粉絲睇到好想佢哋戲假情真,真係撻着!今日唐詩詠喺社交網晒靚相,大騷美腿,仲同大家講吓「幸福」係乜嘢,佢話:「小時候,幸福是一件東西,擁有就幸福;長大後,幸福是一個目標,達到就幸福;成熟後發現..... 🍃🍃🍃幸福是一種心態,領悟就幸福 🌹」有網友睇完神回:「幸福就係你加馬國明!」仲有人話:「馬國明不錯啊!你懂的!」咁多網友幫手助攻,唔知兩位當事人又點諗呢?

唐詩詠同唔同意呀?

唐詩詠及網友留言。

唐詩詠大騷美腿。

唔知唐詩詠領悟到幸福未呢?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190716/bkn-20190716131803059-0716_00862_001.html

馬明非常好tim la

熱賣及精選
講嗰個網友儍的,唐小姐咁正,做咩野益馬明?自己上嘛!

馬明都食咗唔少女,起碼佢同曾華倩,胡定欣,黃心穎。。。。。不能盡錄了,都傳過緋聞!欵似都幾花心吓

老了

回覆 引用 TOP

兩個d假新聞好煩

回覆 引用 TOP

natalie,點解你老得咁快?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-7-17 12:42 PM 發表

馬明都食咗唔少女,起碼佢同曾華倩,胡定欣,黃心穎。。。。。不能盡錄了,都傳過緋聞!欵似都幾花心吓 ...
如果一個40以上嘅男人冇拍過拖就真係有問題嘞! 馬明唔算花心啦! 每次都隔幾年, 希望佢同唐c有机啦! 佢地年紀, 外型, 事業都好登對!
马国明×唐诗咏 cp
https://www.youtube.com/watch?v=edmTU3rTaUU

襯咩??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

馬明依家賺錢至上、、、

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 toffy88 於 2019-7-17 01:53 PM 發表

如果一個40以上嘅男人冇拍過拖就真係有問題嘞! 馬明唔算花心啦! 每次都隔幾年, 希望佢同唐c有机啦! 佢地年紀, 外型, 事業都好登對!
马国明×唐诗咏 cp
https://www.youtube.com/watch?v=edmTU3rTaUU ...
正正係佢拍咁多靚女拖都散咗收場,一定有d嘢既?好似請人,一發覺條友原來做了十年,但十年都冇份工做得長過一個月,都知條友有古怪!

馬明有冇同江美儀拍過拖?
又有冇同王心泳上過床?
又同幾多過女星上過床呢?

呢位人兄的追女新聞都算多了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-7-17 02:42 PM 發表

正正係佢拍咁多靚女拖都散咗收場,一定有d嘢既?好似請人,一發覺條友原來做了十年,但十年都冇份工做得長過一個月,都知條友有古怪!
點解唔比係條女問題?

引用:
原帖由 suemui123 於 2019-7-17 04:59 PM 發表

點解唔比係條女問題?
一個就話啫,但咁多條女都係女門題?

覺唔覺咁問好有問題?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-7-17 12:42 PM 發表

馬明都食咗唔少女,起碼佢同曾華倩,胡定欣,黃心穎。。。。。不能盡錄了,都傳過緋聞!欵似都幾花心吓 ...
咁佢每個時期都係得一個,亦唔係即時一個接一個,根據當年黎明套原振俠的界定,呢啲已經係專一。

有人見到示威者冇拍卡入閘好似執到寶咁,但佢唔知人地有冇補飛出閘。我星期日見過至少三位內地同胞,冇入飛/冇拍八達通,就咁跳出閘,同樣我唔知佢地有冇買飛入閘。
引用:
原帖由 woltif 於 2019-7-17 07:25 PM 發表

咁佢每個時期都係得一個,亦唔係即時一個接一個,根據當年黎明套原振俠的界定,呢啲已經係專一。
你不如話去老蘭嗰班,每晚一個,從不多p嗰班好尊一把啦

成日擺佢地上枱

回覆 引用 TOP

主題標籤 #唐詩詠 #馬國明
 39 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。