有無人做過便利店通宵更? 辛唔辛苦? 半夜多唔多人? 香討焦點

有無人做過便利店通宵更? 辛唔辛苦? 半夜多唔多人? E-mail 此主題給朋友

驚唔驚? 係咪某些地區好做D ?

熱賣及精選
做過,做TKO區,半夜無咩人,係眼訓啲,同埋要入貨收報紙,疊報紙好悶好易OT(送遲左你要等埋搞掂先走得)。

通宵工儘量唔做, 除非係半夜反正都瞓唔著嗰種.

回覆 引用 TOP

女仔唔岩做通宵? 危險

做全職定兼職先 全職一定要輪返 pt有權5返通宵 地鐵站關門 就靜到無咩人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leechan 於 2019-7-21 19:41 發表

女仔唔岩做通宵? 危險
半夜去廁所肯定會驚囉

唔辛苦,但眼訓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高級知識份子 於 2019-7-21 10:21 PM 發表

半夜去廁所肯定會驚囉
平時D staff 點搵廁所架 ?

引用:
原帖由 leechan 於 2019-7-22 01:03 發表

平時D staff 點搵廁所架 ?
會有人話你聽最近個廁所喺邊,但半夜就一定只有公廁你揀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leechan 於 2019-7-21 12:57 AM 發表

驚唔驚? 係咪某些地區好做D ?
呢啲工,留返比新移民做啦,唔好同人地爭飯碗。

引用:
原帖由 高級知識份子 於 2019-7-21 10:21 PM 發表

半夜去廁所肯定會驚囉
點都驚窮多d嘛……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 reebokshop 於 2019-7-22 12:14 PM 發表

呢啲工,留返比新移民做啦,唔好同人地爭飯碗。
咁我地做咩? 我地都驚窮!!

回覆 引用 TOP

通宵少工作量👍🏽👏🏽

引用:
原帖由 柳爆江 於 2019-7-23 00:16 發表

通宵少工作量👍🏽👏🏽
你條仆街唔知咪亂講啦,通宵更先最忙,好多貨物、報紙雜誌集中喺半夜先送黎架,執貨都有排你執

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。