[改編漫畫] 漫威電影宇宙 PHASE 4

漫威電影宇宙 PHASE 4 E-mail 此主題給朋友

Black Widow
Eternals
Shang-Chi!
Doctor Strange In the Multiverse of Madness
Thor: Love and Thunder

熱賣及精選
竟然會有刀鋒!?

回覆 引用 TOP

del

回覆 引用 TOP

X-Men 最後又會用咩定位出現在漫威的電影宇宙呢?

回覆 引用 TOP

成個表都係得雷神同奇異博士會睇 其他大多數係電視劇 等多兩年算~

饅魚飯好味!

回覆 引用 TOP

又有神奇 4 俠喎

冇復仇者

成個表電影同電視劇每樣佔一半 唔知佢鋪排咩新大佬定鋪排變種人
而且都只係第四階段 仲有第五第六未公佈
上氣有梁朝偉 永恆族有馬東石 可以諗下入去睇~

引用:
原帖由 Bobic 於 2019-7-21 04:05 PM 發表

又有神奇 4 俠喎

冇復仇者

饅魚飯好味!
引用:
原帖由 tolove106 於 2019-7-21 04:09 PM 發表

成個表電影同電視劇每樣佔一半 唔知佢鋪排咩新大佬定鋪排變種人
而且都只係第四階段 仲有第五第六未公佈
上氣有梁朝偉 永恆族有馬東石 可以諗下入去睇~

...
我初初一望咁多套
見你地講先見到 Disney+
係估唔到冇啱啱開咗頭嗰啲嘅續集
得奇異博士

引用:
原帖由 Bobic 於 2019-7-21 04:23 PM 發表

我初初一望咁多套
見你地講先見到 Disney+
係估唔到冇啱啱開咗頭嗰啲嘅續集
得奇異博士
介紹奇異博士,臨尾Scarlet Witch 走埋出黎
咁即係奇異博士2 佢有份演
呢兩個人好似冇咩交集?故事會牽涉到佢咁奇怪?

引用:
原帖由 sclee1209 於 2019-7-21 06:58 PM 發表

Avengers 未有後續住
可能唔想浪費啲角色又要等 fans 記住
有時睇單一英雄片見到啲 crossover 都幾過癮架

回覆 引用 TOP

蜘蛛仔比人爆身份 第三集2021年仲未有影 點算
出年兩部都講前傳好似 得上氣可能講返現代少少 
偉仔做滿大人型唔型得過之前位演員呢 
奇異博士2時間應該可能緊接蜘蛛仔之後 
蜘蛛仔冇人保護佢呀

饅魚飯好味!
引用:
原帖由 tolove106 於 2019-7-21 07:44 PM 發表

蜘蛛仔冇人保護佢呀

...
爆身份好小事姐
套戲第二個彩蛋咪暗示左解決方法
搵佢地黎變身同時出現,一下就解決

引用:
原帖由 tolove106 於 2019-7-21 07:44 PM 發表

蜘蛛仔冇人保護佢呀

...
蜘蛛仔揾DS幫佢抹掉所有人關於被公開起底嘅記憶,咪搞掂,再唔係就索性揾埋ZED/MJ 同梅姨一齊入住復仇者"宿舍"。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sclee1209 於 2019-7-21 06:58 PM 發表

當DS係靈媒?方便揾幻視傾偈?

引用:
原帖由 sclee1209 於 2019-7-21 07:58 PM 發表

爆身份好小事姐
套戲第二個彩蛋咪暗示左解決方法
搵佢地黎變身同時出現,一下就解決
蜘蛛仔口爆過想多啲同DS對手戲,有啲暗示。

回覆 引用 TOP

29 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。