澳門午餐

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2019-7-21 09:34 PM 發表

留反比你3W兄😆😆😆
反正都係齎talk hahahaaa
佢點會咁對你呢🤣🤣🤣家庭樂完就得閒啦

熱賣及精選
引用:
原帖由 www9030 於 2019-7-21 09:35 PM 發表

佢點會咁對你呢🤣🤣🤣家庭樂完就得閒啦
吹水唔抹嘴係本質!
留反比你哈哈

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2019-7-21 09:36 PM 發表

吹水唔抹嘴係本質!
留反比你哈哈
啡兄做野啦,唔係就變咗水怪啦 @kirstyu2

引用:
原帖由 www9030 於 2019-7-21 09:39 PM 發表

啡兄做野啦,唔係就變咗水怪啦 @kirstyu2
都話留反比你同佢慢慢溝通。
呢的你攞去啦。
😀😀😀😀😀😀

引用:
原帖由 dolcevitahk 於 2019-7-21 09:41 PM 發表

都話留反比你同佢慢慢溝通。
呢的你攞去啦。
😀😀😀😀😀😀
我唔要喎,啲好野就當然留俾你啦,佢好掛住你㗎🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 www9030 於 2019-7-21 09:48 PM 發表

我唔要喎,啲好野就當然留俾你啦,佢好掛住你㗎🤣🤣🤣🤣🤣🤣
都話咗你攞去囉。
留反你同佢掛住哈哈。
咁好嘢梗係益你啦
你執到啦!
Hahahahahaa😀😀😀😀

回覆 引用 TOP

蟹粥好吸引

去未知之地 試未知之味 - bonbon2468

回覆 引用 TOP

大灣區遊客。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kirstyu2 於 2019-7-21 11:53 AM 發表

同阿囡澳門遊,遊到舊城區,就在附近搵食,一行五人,叫了幾款試試

牛腩撈麵

豬扒包

乾炒牛河

同蟹粥

簡單又一餐 ...
王子食帖, 特別好睇。 
有錢真好, 好易就可以同時食到平豬扒同貴蟹粥🤩🤩

呢餐都幾百啦

山可以移動  但是動搖不了  我們廣大人民抗震救災的決心
水可以隔斷  但隔斷不了     香港同胞和內地同胞的友情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2019-7-22 01:28 AM 發表

王子食帖, 特別好睇。 
有錢真好, 好易就可以同時食到平豬扒同貴蟹粥🤩🤩
仲有天巢法國餐廳收收埋埋唔比人知

引用:
原帖由 紅大少 於 2019-7-22 08:59 AM 發表

仲有天巢法國餐廳收收埋埋唔比人知
喜收收埋埋食帖咩 似乎好公開喎, 有得食, 幾好 上次食豬扒都好易入口

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 求知客 於 2019-7-21 05:47 PM 發表

在黄枝記食過,之前在氹仔著名豬扒包檔食過,都一樣塊豬扒近似豬肉乾咁乾韌,小小醬料都冇,唔知點解咁多人話正,我就真係自認唔識食哪!
氹仔嗰檔以前排晒隊皆因為咗個包,限時限量出爐夠新鮮。如果你叫豬扒三文治或者豬扒麵,即叫即有,唔使排隊。

回覆 引用 TOP

睇着就有胃口

回覆 引用 TOP

主題標籤 #撈麵 #澳門 #豬扒
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。