你仲敢唔敢住元朗?

本主題由 陳耀 於 2019-7-22 01:11 PM 移動

你仲敢唔敢住元朗? E-mail 此主題給朋友

唔小心开車、行路碰到土豪村霸,要靠自己解决。警察是帮不了你的😉等你以为搬远d、住大啲咁爽。

熱賣及精選
大陸仔?簡體字?

呢次啱

買樓基本 要1開2, 2開4 .唔係的話, 你只係Loser
所以論壇上個個月入10萬, 單位4個.   

回覆 引用 TOP

此生不住大西北

YL is not HK

個度一向都雜 又黑幫又大陸雞 唔明點解有人會洗幾千萬住個頭

最痴線係普通中產、大肚婆都打,點夠膽搭西鐵返屋企呀

元朗型象一舖清袋,我有一間都想等件事丢淡後快快出貨

政府同警察無用到咁, 仲點買

我覺得天水圍同屯門都唔掂, 話晒西鐵都經左元朗先

食糖水,BBQ都唔夠去元朗喇

引用:
原帖由 op42 於 2019-7-22 10:48 AM 發表

元朗型象一舖清袋,我有一間都想等件事丢淡後快快出貨
租比人住無問題掛.....

引用:
原帖由 appleblackapple 於 2019-7-22 10:50 AM 發表

食糖水,BBQ都唔夠去元朗喇
尋晚我仲諗住入元朗食飯 仲著住黑衫 好彩最後冇去

引用:
原帖由 Bigcrownbond 於 2019-7-22 08:26 AM 發表

大陸仔?簡體字?
星加坡或馬拉人

回覆 引用 TOP

不如元朗獨立啦

引用:
原帖由 阿的斯亞貝巴 於 2019-7-22 10:54 AM 發表

不如元朗獨立啦
依家元朗圍村同獨立差唔多, 除共產黨之外,邊個敢管?

主題標籤 #元朗
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。