• 瀏覽: 2,580
  • 回覆: 12
一隻好玩動作game,街機排哂隊!
車廂打鬥難忘!

應該出番個新版 喇
反正有幾隻角直頭可以由 SFV,  SF4 度照dup過來,  就咁整D 關數背景好易姐
連市長都在marvel系列出左

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

巴黎

回覆 引用 TOP

呢隻遊戲其實打來打去都係左右拳屈死敵人,嗰個大隻佬警察因為出唔到左右拳所以好少人用.

引用:
原帖由 sonicjet 於 2019-8-15 02:56 PM 發表

呢隻遊戲其實打來打去都係左右拳屈死敵人,嗰個大隻佬警察因為出唔到左右拳所以好少人用.
估計版主無點玩過呢隻game

連環拳好用,但唔係玩晒,靠一招爆機唔容易..
到後期個個玩家爭住選用Haggar,貪佢殺敵快,夠另類打法...

引用:
原帖由 任我擒 於 2019-8-15 05:24 PM 發表

估計版主無點玩過呢隻game

連環拳好用,但唔係玩晒,靠一招爆機唔容易..
到後期個個玩家爭住選用Haggar,貪佢殺敵快,夠另類打法...
我有呀,當時打街機就係用左右拳爆機,可能當時啲人個個都太屎,個個都要用白衫和紅衫一蚊(唔記得係一蚊定兩蚊)爆機.

引用:
原帖由 鐵塔反轉再反轉 於 22-7-2019 10:51 發表

一隻好玩動作game,街機排哂隊!
車廂打鬥難忘!
我以前1隻打晒

引用:
原帖由 sonicjet 於 2019-8-15 05:46 PM 發表

我有呀,當時打街機就係用左右拳爆機,可能當時啲人個個都太屎,個個都要用白衫和紅衫一蚊(唔記得係一蚊定兩蚊)爆機.
記得當年要觀摩高手,記熟每版最佳打法,又要靠同朋友雙打,操機一段時間先至一局爆到機,你好似不費吹灰之力靠用一招就爆,令我羞愧

屋企打家用機/電腦,我用Joypad手掣出唔到連環拳,所以更加要選Haggar.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2019-8-15 06:31 PM 發表

我以前1隻打晒
當時機舖多數調較一局兩隻,有三隻就較少,得一隻梗唔入錢玩

回覆 引用 TOP

呢d街機,去內地網購月光寶盒果類就一次解決所有問題

回覆 引用 TOP

超任2,3集娈質了!

巴黎

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]