打印

[翡翠台] 唔使擔心揀咩內衣 洪永城一句說話氹到女友ki mo chi

唔使擔心揀咩內衣 洪永城一句說話氹到女友ki mo chi E-mail 此主題給朋友

[隱藏]
自去年,洪永城與長腿女友梁諾妍(Inez)的戀情爆光後,雖然兩人都十分低調,但卻時不時在網上調情放閃,而洪永城身邊好友亦早已確立了Inez「阿嫂」的地位,看來感情穩定。日前(20/7)她出席了Satami的運動內衣的品牌活動。雖然,當天因天雨關係,而令大會主要嘉賓板野友美遲到足足40分鐘,但梁諾妍卻是準時到達活動現場,十分專業。



梁諾妍(Inez)接受《香港01》訪問時,就表示最近忙於個人健身工作室的業務:「同埋嚟緊年尾仲有個馬拉松要跑,而家都要諗下點去練習。」男友洪永城有陪你練習嗎?她笑說:「佢陪我?(反而)應該係我訓練佢。我知佢有個目標,可能會報半馬跑下。(喺後面用皮鞭鞭佢跑?)哈哈,有咩方法Work嘅我都會試下。」當日她出席運動內衣的活動,被問道洪永城的對內衣的嗜好,她就笑著說:「佢鍾意邊一款內衣?咁梗係我著咩都好睇啦,哈哈哈哈。(顏色呢?)應該都冇,都係我著咩佢都一定會鍾意。佢都一定要鍾意!哈哈。」

她續說:「不過我真係著運動衫多,佢見我嘅時間我都真係着住運動衫,通常都係教完班或者跑完步見面為主。(有冇問過佢鍾意你着咩衫?)冇問吖,因為我一定要佢鍾意,哈哈。我會話:『唔準答,你一定要鍾意。』唔可以Say No。」

無波既



嘈喧巴閉;咬住唔放!想睇最新抵死八卦新聞,立即追蹤「巨型芝娃娃」

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
無看點😱😱🤬🤬🤮🤮


呢條女、屍詠、臭魚
洪狗食親d女都係下欄野



好fake好腥呀
乜水


回覆 引用 TOP

[隱藏]
引用:
原帖由 19440606 於 2019-7-22 01:39 PM 發表

呢條女、屍詠、臭魚
洪狗食親d女都係下欄野
佢咁既樣, 有女食已很好



fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

男人


回覆 引用 TOP

無波駛乜著


好嫩口好過d40路


回覆 引用 TOP

冇波著唔著內衣都冇分別。


回覆 引用 TOP

[隱藏]
寧波人


冇波嘅,點解嘅


回覆 引用 TOP

嘩屌, 男人身材嚟喎


泳衣當波罩著?


人妖


回覆 引用 TOP

[隱藏]
引用:
原帖由 DEVILQUEEN 於 2019-7-22 01:26 PM 發表

無看點😱😱🤬🤬🤮🤮
全中



回覆 引用 TOP

主題標籤 #板野友美 #洪永城
 71 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]






重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。


Copyright©2003- Discuss.com.hk Limited. All Rights Reserved.
版權所有,不得轉載。