• 瀏覽: 3,470
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 心都涼埋 於 2019-7-31 06:36 PM 發表

hana 0場
方皓玟 0場
鄭欣宜 2場
gem 3場
衛蘭 3場
何韻詩 4場
謝安琪 4場
twins 5場
陳慧琳 9場
楊千嬅 11場
鄭秀文 13場
容祖兒 18場

一定係10場以上 ...
仲要場場爆滿!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 autzejj 於 2019-8-1 02:31 AM 發表

鬥場數多 只能夠說號召力高
並不代表有實力
大佬!冇人睇,1場都開唔到啦!自己話自己有實力,無意思

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyruschicken 於 2019-7-31 07:20 PM 發表

首先個期係𢴇二灘𢴇返嚟,佢根本冇本事去爭聖誕誇年呢個期。
第二,話就話11 場,其實只係三面台,仲要唔係鑽石台,所以只係大約6場四面台,吸引度同可觀性其實冇進步過。 ...
我最鐘意睇一面台, 三面台都勉強接受,
四面台的歌手, 唱一句, 特登旋轉角度, 再唱第二句, 變左唔好睇。
有時仲要一個動作, 重覆做4次

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

引用:
原帖由 cyruschicken 於 2019-7-31 07:01 PM 發表

楊千嬅個11場唔算 la
唔算嘅係何韻詩嗰個演唱會,黎智英包哂4場飛,然後派俾高登仔,但喺越近演唱會嘅日子,就越平喺網上放,由8折、6折、4折、3折、2折、1折,以至演唱會嗰4日大把人即場100蚊賣兩至4張飛,但都冇咩人要

引用:
原帖由 cyruschicken 於 2019-7-31 07:20 PM 發表

首先個期係𢴇二灘𢴇返嚟,佢根本冇本事去爭聖誕誇年呢個期。
第二,話就話11 場,其實只係三面台,仲要唔係鑽石台,所以只係大約6場四面台,吸引度同可觀性其實冇進步過。 ...
認同,要睇係吾係三面台,要減番

引用:
原帖由 心都涼埋 於 2019-7-31 08:02 PM 發表

陳慧琳都係三面台,仲少過楊千嬅,你又唔插?
陳慧琳開過十多場4面台

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 朱主席 於 2019-8-2 01:15 AM 發表

紅館一面台係咩玩法?
可5可以形容下呀
你冇睇過一面台?

引用:
原帖由 朱主席 於 2019-8-2 05:35 PM 發表

一面台....係紅館開黎做乜???
比朱主席唱原來自遠走 我方知道對妳在乎

以前至少廿場,依家十場都難得

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]