• 瀏覽: 3,461
  • 回覆: 39
  • 追帖: 1
hana 0場
方皓玟 0場
鄭欣宜 2場
gem 3場
衛蘭 3場
何韻詩 4場
謝安琪 4場
twins 5場
陳慧琳 9場
楊千嬅 11場
鄭秀文 13場
容祖兒 18場

一定係10場以上

最討厭一定攪大單文柔個肚臨結婚仲偷食胡定欣的陳x鵬,正狗公,臨結婚都攪到返屋企,貪就手唔理好醜,死性不改婚後仲同胡定欣有路,可憐單文柔為b忍個死佬,仲要人前扮䁔男,極嘔心
引用:
原帖由 心都涼埋 於 2019-7-31 06:36 PM 發表

hana 0場
方皓玟 0場
鄭欣宜 2場
gem 3場
衛蘭 3場
何韻詩 4場
謝安琪 4場
twins 5場
陳慧琳 9場
楊千嬅 11場
鄭秀文 13場
容祖兒 18場

一定係10場以上 ...
上到已經係好叻, 多唔多場, 要視乎好多事情。
例如多唔多人睇, 可以唱到多少小時, 能不能夠賺得好多錢,
會不會蝕等。

😀🤣😍😆😂🤣😍😍🍧 🍦

回覆 引用 TOP

楊千嬅個11場唔算 la

「請你一定要相­信自己,一定要接受、喜歡自己的樣子,一定要讓自己變成你真心會­喜歡的樣子。如果你想要做的,不是長輩所控制你的樣子、不是社會­所規定你的樣子,請你一定要勇敢的為自己站出來,溫柔的推翻這個­世界,然後把世界變成我們的。」
引用:
原帖由 cyruschicken 於 2019-7-31 07:01 PM 發表

楊千嬅個11場唔算 la
果11場全部黑布係假?

最討厭一定攪大單文柔個肚臨結婚仲偷食胡定欣的陳x鵬,正狗公,臨結婚都攪到返屋企,貪就手唔理好醜,死性不改婚後仲同胡定欣有路,可憐單文柔為b忍個死佬,仲要人前扮䁔男,極嘔心
引用:
原帖由 心都涼埋 於 2019-7-31 07:10 PM 發表

果11場全部黑布係假?
首先個期係𢴇二灘𢴇返嚟,佢根本冇本事去爭聖誕誇年呢個期。
第二,話就話11 場,其實只係三面台,仲要唔係鑽石台,所以只係大約6場四面台,吸引度同可觀性其實冇進步過。

「請你一定要相­信自己,一定要接受、喜歡自己的樣子,一定要讓自己變成你真心會­喜歡的樣子。如果你想要做的,不是長輩所控制你的樣子、不是社會­所規定你的樣子,請你一定要勇敢的為自己站出來,溫柔的推翻這個­世界,然後把世界變成我們的。」
引用:
原帖由 cyruschicken 於 2019-7-31 07:20 PM 發表

首先個期係𢴇二灘𢴇返嚟,佢根本冇本事去爭聖誕誇年呢個期。
第二,話就話11 場,其實只係三面台,仲要唔係鑽石台,所以只係大約6場四面台,吸引度同可觀性其實冇進步過。 ...
謝安琪係三面台

引用:
原帖由 心都涼埋 於 2019-7-31 07:51 PM 發表

謝安琪係三面台
咪無本事 lor

引用:
原帖由 cyruschicken 於 2019-7-31 07:55 PM 發表

咪無本事 lor
陳慧琳都係三面台,仲少過楊千嬅,你又唔插?

引用:
原帖由 心都涼埋 於 2019-7-31 08:02 PM 發表

陳慧琳都係三面台,仲少過楊千嬅,你又唔插?
Kelly 開過12場4面台,做下功課吧

引用:
原帖由 cyruschicken 於 2019-7-31 08:05 PM 發表

Kelly 開過12場4面台,做下功課吧
理得佢以往,講最近,陳慧琳9場3面台,退步得很快

引用:
原帖由 心都涼埋 於 2019-7-31 08:16 PM 發表

理得佢以往,講最近,陳慧琳9場3面台,退步得很快
的而且確係,但人地起碼有過強勁嘅叫座力,聖誕誇年又唔駛𢴇二灘。對比起千嬅,佢一直都冇乜叫座力,係事業最巔峰時期都冇。

引用:
原帖由 cyruschicken 於 2019-7-31 08:29 PM 發表

的而且確係,但人地起碼有過強勁嘅叫座力,聖誕誇年又唔駛𢴇二灘。對比起千嬅,佢一直都冇乜叫座力,係事業最巔峰時期都冇。
其實外國好多勁人/韓星/日本名星表演都係3面台

因為三面台既視覺設計會比較好,
特別係後面個大screen

回覆 引用 TOP

無廿,三十場都吾好叫天皇天后啦

回覆 引用 TOP

鬥場數多 只能夠說號召力高
並不代表有實力

嘴巴是別人的 人生是自己的
引用:
原帖由 心都涼埋 於 2019-7-31 06:36 PM 發表

hana 0場
方皓玟 0場
鄭欣宜 2場
gem 3場
衛蘭 3場
何韻詩 4場
謝安琪 4場
twins 5場
陳慧琳 9場
楊千嬅 11場
鄭秀文 13場
容祖兒 18場