[Tudor] 繼369之後,第二隻入手,睇左幾次心思思最後都係買左

繼369之後,第二隻入手,睇左幾次心思思最後都係買左 E-mail 此主題給朋友

其實匀望落都另有一番味道:)

精選汽車
幾錢?

回覆 引用 TOP

靚!👍🏻

回覆 引用 TOP

95折左 23左右

回覆 引用 TOP

恭喜你。如果今日買就貴左

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下芳香的菠菜 於 2019-7-31 10:57 PM 發表

其實你咁樣唔係辦法,你咁快買新錶,感覺你唔係真心喜歡369,又唔係真心鐘意bb,好似無諗清楚自己係咪真係鐘意,你咁既心態將會好快買第三隻,到時就會後悔買左頭兩隻,放又可惜,唔放又哂左咁,你應該諗真d,為咩而買錶?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級新手 於 2019-8-1 09:10 AM 發表

其實你咁樣唔係辦法,你咁快買新錶,感覺你唔係真心喜歡369,又唔係真心鐘意bb,好似無諗清楚自己係咪真係鐘意,你咁既心態將會好快買第三隻,到時就會後悔買左頭兩隻,放又可惜,唔放又哂左咁,你應該諗真d,為咩而買錶? ...
而家2隻會隔日帶...未買369之前其實好想買black shield,到出黎做野有錢個陣發覺點都想有一隻Rolex, 所以最後決定入手369。老實講,款我鐘諗tudor,但係都無後悔買左369,因為本身唔太鐘意但係真係愈帶愈鐘意

引用:
原帖由 樓下芳香的菠菜 於 2019-8-1 10:04 AM 發表

而家2隻會隔日帶...未買369之前其實好想買black shield,到出黎做野有錢個陣發覺點都想有一隻Rolex, 所以最後決定入手369。老實講,款我鐘諗tudor,但係都無後悔買左369,因為本身唔太鐘意但係真係愈帶愈鐘意 ...
可能你未交夠學費,到交夠之後你就明白我既意思。

引用:
原帖由 超級新手 於 2019-8-1 10:10 AM 發表

可能你未交夠學費,到交夠之後你就明白我既意思。
會諗下,會收下手

c兄講得啱,有D你未必真正鍾意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樓下芳香的菠菜 於 2019-7-31 10:57 PM 發表

其實呢隻TUDOR係幾靚

呢隻我買舊版220R, 因為錶 "的" 係花圖案, 同錶面夾D

師兄 我剛相反先買這隻刁再買369

紅圈係幾好睇嘅又

30 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。