[英超] 曼城又一重購簽約在即 球員已抵達曼市等待體檢

曼城又一重購簽約在即 球員已抵達曼市等待體檢 E-mail 此主題給朋友

曼城將簽下簡斯路
  據英國媒體《每日郵報》的消息,祖記邊後衛簡斯路已經抵達了曼徹斯特,入住了當地的勞里酒店,他將在接下來去曼城球會接受體檢,並完成轉會。
  早前眾多英國媒體已經報導過,曼城將用丹尼洛+2740萬鎊現金的方式交換簡斯路,如今交易已經進入了尾聲階段。
  簡斯路司職右閘,也可以勝任左閘,他對於曼城和哥迪奧拿而言是個很有實力的補充。去年簡斯路從華倫西亞轉會祖記,為祖記出場34次,攻入了5個入球,幫助球隊贏得了意甲冠軍。
  曼城在交易中放棄了丹尼洛,他在2017年加盟曼城,累計為球隊出場60次,但是表現一直無法讓哥迪奧拿感到滿意。
  (雷利)

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/10471700/85/20190806
葡萄牙條右路移植左黎曼城

熱賣及精選
簡些路!

附件

692EF33C-9A2A-4D10-823D-D814B7DD0047.jpeg(49.83 KB)

2019-8-6 10:43 AM

THE CENTURIONS 2017/2018🏆🏆

THE FOURMIDABLES 2018/2019🏆🏆🏆🏆

回覆 引用 TOP

一唔啱,就買買買,正宗土豪球隊
青訓永遠上唔到位

J繼續J用力J.
一有人加盟就出黎J好勁.好強啊
一有曼城好消息又贏冠軍.好勁啊
輸波永遠見唔到出post

好勁啊好強啊..出力J吧...

最強大腦真係以為自己大佬?
最強無腦就有你份...
有步行者仲買簡斯路,多舊魚

丹尼路真係好野,咁既實力,但踢親都係豪門

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dan11 於 2019-8-6 10:50 AM 發表

青訓永遠上唔到位
其實有邊間富豪球會唔係買買買。

引用:
原帖由 dan11 於 2019-8-6 10:50 AM 發表

青訓永遠上唔到位
講得岩,巴菜就係咁

引用:
原帖由 最弱細佬美斯 於 2019-8-6 11:01 AM 發表

J繼續J用力J.
一有人加盟就出黎J好勁.好強啊
一有曼城好消息又贏冠軍.好勁啊
輸波永遠見唔到出post

好勁啊好強啊..出力J吧...
J出血 鏝城是地上最強

回覆 引用 TOP

祖記大換血,阿朗有好多新隊友

歐聯呢D雞肋盃仔我地根本唔志在~

即管繼續抽, 球會賽事一開始你地又要無限深潛~

美斯係神! 萬中無一

光頭佬你背叛巴塞, 我唔會支持你

回覆 引用 TOP

呢件好嘢來

回覆 引用 TOP

引用:

青訓永遠上唔到位
土豪又點?起碼人哋識用,曼聯夠豪啦,咪又係踢到成劈屎。

回覆 引用 TOP

施真高上唔到位

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

曼城大把錢
光頭佬買乜買嘢都無有怕
球隊想唔勁都好難

引用:
原帖由 Silver-Lion 於 2019-8-6 12:35 PM 發表

曼城大把錢
光頭佬買乜買嘢都無有怕
球隊想唔勁都好難
曼城係有錢,但唔會亂洗亂買亂堆砌。

THE CENTURIONS 2017/2018🏆🏆

THE FOURMIDABLES 2018/2019🏆🏆🏆🏆

回覆 引用 TOP

49 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。