利君雅唔係香港土生土長

本主題由 kammy5566 於 2019-8-12 09:26 AM 移動

利君雅唔係香港土生土長 E-mail 此主題給朋友

前tvb新聞記者利君雅,因故意冇禮貌喝罵特首博上位,亦因而成功成為班弱智連登仔嘅女神,於是黃媒不斷吹棒神化利君雅,又老作利君雅係土生土長香港人

利君雅係正宗巴基斯坦人,幾年前喺tvb任新聞記者,冇耐調派至廣州任tvb駐廣州記者,當時嘅利君雅經常盛讚中國大陸文明進步

之後利君雅為上位,想擔正坐正,就轉咗入港台新聞部,由於利君雅深知港台係反中反政府陣地,所以利君雅就由以前經常盛讚中國大陸文明進步,反過嚟狂反狂踩中國大陸

利君雅根本唔係中國人,為上位咪喺大陸做嘢就盛讚中國大陸文明進步,喺港台做嘢咪反過嚟狂反狂踩中國大陸囉,係班弱智連登仔特別易呃易氹,咁就將利君雅視為女神狂j

其實利君雅皮膚又粗又黑古勒冏,又極矮(身高唔夠5呎),自30歲後肌肉開始鬆弛兼開始暴肥(利君雅1986年出世,今年已經33歲),而且有個超巨躉,見到真人佢個超巨躉實嚇親你,正常人唔會有食慾,難為班弱智連登仔仲視利君雅為女神狂j

仲有,利君雅未入港台前,明明資料係喺巴基斯坦出世,多年之後先至同家人由巴基斯坦來港,多年前嘅受訪,當時好似佢自己都話係喺巴基斯坦出世,但而家卻被黃媒老作話係香港土生土長

利君雅最終目的,係想做每月薪金+津貼超過40萬嘅立法會議員

熱賣及精選
正宗巴基斯坦婆忽然老作成香港土生土長

香港確有好多土生土長嘅印巴人,但唔係利君雅

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-8-11 05:33 PM 發表

前tvb聞記者利君雅,因故意冇禮貌喝罵特首博上位,亦因而成功成為班弱智連登仔嘅女神,於是黃媒不斷吹棒神化利君雅,又老作利君雅係土生土長香港人

利君雅係正宗巴基斯坦人,幾年前喺tvb任新聞記者,冇耐調派至廣州任tvb駐廣州記者,當時嘅利君雅經常盛讚中國大陸文明進步

之後利君雅為上位,想擔正坐正,就轉咗入港台新聞部,由於利君雅深知港台係反中反政府陣地,所以利君雅就由以前經常盛讚中國大陸文明 ...
唔知點解呢幾次記者招待會唔見佢? 唔知係咪傳聞港台唔俾佢做採訪?

仙劍遊戲劇情: https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙(一貧道長)、趙靈兒、林月如、阿奴(海棠夫人)
引用:
原帖由 仙劍奇俠傳 於 2019-8-11 05:43 PM 發表

唔知點解呢幾次記者招待會唔見佢? 唔知係咪傳聞港台唔俾佢做採訪?
港台已經澄清唔係

回覆 引用 TOP

其實利君雅最終目的想做立法會議員

講真,國籍外表等就無謂攻擊人啦,佢如果真正講道理既,乜野人我地都支持。但實情係佢思想真係側埋一邊,完全唔配做記者,無禮貌亦無操守,搶咪反駁佢唔啱聽既就當自己戰地記者咁英勇,真係好撚不知所謂。

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-8-11 05:52 PM 發表

叫佢返衣屍爛比塔利班SM算啦

黄媒作新聞唔係新事啦

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-8-11 05:52 PM 發表

決不能。
估不到 巴勒斯坦都很搞亂香港。

引用:
原帖由 siupercy 於 2019-8-11 05:54 PM 發表

講真,國籍外表等就無謂攻擊人啦,佢如果真正講道理既,乜野人我地都支持。但實情係佢思想真係側埋一邊,完全唔配做記者,無禮貌亦無操守,搶咪反駁佢唔啱聽既就當自己戰地記者咁英勇,真係好撚不知所謂。 ...
利君雅唔係思想側埋一邊,係故意扮嘢博上位

回覆 引用 TOP

話之佢係咪土生土長,唔想見到佢

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
巴鐵是中國盟友,,,利君雅的父母不懂教女!

支持利君雅😊

香港每日都有150個唔係土生土長

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。