[英超] 睇完曼車大戰,普巴就等於強化版施單

睇完曼車大戰,普巴就等於強化版施單 E-mail 此主題給朋友

都係個種控住個波,慢半拍既球員。但個人技術極高,任你2-3個人都未必搶到佢地腳下球, 琴晚上半場睇住普巴即使失去重心,跌埋係地,都仲可以1挑2,將個波準確交俾隊友

普巴就係強化牌施單,控制住中場,除左個人技術外,用速度強行突破亦冇任何難道, 上季已多次利用一個小插花再配合高速強行突破成功製造威脅,琴晚第4球就係利用高速由中場帶波爆到禁區,1挑3橫傳。

身體質素身位亦一流, 身高腳長, 可配合多套戰術打法, 例如法國隊世界盃普巴傾向做防守角色,防守死球往往搶到點。 射術亦唔需要懷疑,係祖記一起腳就係禁區外世界波

最重要,普巴成熟了!唔再獨食,12碼唔射, 全場2個助功狂造2個入波,第3球長傳盡顯功架,太厲害了。

歐聯呢D雞肋盃仔我地根本唔志在~

即管繼續抽, 球會賽事一開始你地又要無限深潛~

美斯係神! 萬中無一

光頭佬你背叛巴塞, 我唔會支持你
熱賣及精選
同為法國人,普巴認真起上黎,高單爺2-3個檔次! 皇馬恥辱性報價,激嬲曼聯,唔賣普巴俾你,而家揼心口都冇用!

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

一早超越左啦,個髮型

引用:
原帖由 louie186 於 2019-8-12 01:12 PM 發表

一早超越左啦,個髮型
普巴琴晚唧都唔笑,極認真

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

好勁,真頭係施丹+馬基里尼+C朗+美斯混合體

粉飾得幾好。

似黑色版朗肥,不停為觀眾製造笑料

引用:
原帖由 arhon009 於 2019-8-12 01:21 PM 發表

好勁,真頭係施丹+馬基里尼+C朗+美斯混合體
強化版單爺

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lolexrolex 於 2019-8-12 01:21 PM 發表

粉飾得幾好。
普巴係一個壞孩子,同c朗好似, 但只要認真起上黎,專注踢波,你都唔好講笑,琴晚、世界盃就係最好證明

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬忽然世界 於 2019-8-12 01:21 PM 發表

似黑色版朗肥,不停為觀眾製造笑料
以普巴能力,世上有邊個中場可以同佢匹配? 冇,認真起上黎連車尾燈都見唔到

美斯係神! 萬中無一

抽水計,呢件垃圾算肯花下心機

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2019-8-12 01:26 PM 發表

以普巴能力,世上有邊個中場可以同佢匹配? 冇,認真起上黎連車尾燈都見唔到
你如何確保佢 場場認真

需則控到波及分到波,但攞到波仍然要玩兩腳先交㗎惡習未除。

引用:
原帖由 麥伶伶 於 2019-8-12 01:31 PM 發表

抽水計,呢件垃圾算肯花下心機
幫普巴睇下運程,想佢修心養性

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

主題標籤 #法國
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。