[香港小姐] 港姐十強誕生!FYY同學入唔到圍! 香討焦點

唔係ok吓話

附件

20190710_EN_楊慧敏2 (1).jpg(80.71 KB)

2019-8-14 12:14 PM

20190710_EN_楊慧敏2 (1).jpg

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
硬照已經唔得,睇tvb活動畫面時,先更唔掂,出局好合理。

附件

_2019070815494465520.jpeg(167.41 KB)

2019-8-14 12:19 PM

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2019-8-14 11:40 AM 發表

咩叫mk?一直唔明呢個詞
MK,旺角(Mong Kok)簡稱,因為當地文化比較傾向誇張、反叛等等,所以……其實維基都有解釋:https://zh.wikipedia.org/wiki/MK%E6%96%87%E5%8C%96

湖海洗我胸襟,河山飄我影蹤,雲彩揮去卻不去,人生休說苦痛。
引用:
原帖由 湖海洗我胸襟 於 2019-8-14 01:45 PM 發表

MK,旺角(Mong Kok)簡稱,因為當地文化比較傾向誇張、反叛等等,所以……其實維基都有解釋:https://zh.wikipedia.org/wiki/MK%E6%96%87%E5%8C%96
Thank you……

回覆 引用 TOP

D乜姐被人玩啫!呢D選舉娱樂大家啫!內裏搞咩?都知啦!所以我無睇,無被玩!

回覆 引用 TOP

蔡咩欣好MK

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sugar12 於 2019-8-13 08:37 PM 發表

蔡嘉欣好mk
Exact7ly

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 腎病人 於 2019-8-13 07:41 PM 發表

黃詠柔 同 楊慧敏 入唔到圍
令到今屆已經無人理嘅港姐更缺話題性
呢兩個吾靚, 入吾到好正常

我是C妹

回覆 引用 TOP

同學咋 親姊妹都唔寫包單啦 戇

YO !!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底清涼的回覆 於 2019-8-14 12:04 AM 發表

謝采芝好能醜樣
咁都入到10強🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-8-14 06:16 AM 發表

黃詠柔咁靚都冇,唔睇
係 咁都入唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 腎病人 於 2019-8-14 11:02 AM 發表

我係見到有人話佢似某av 女優先認識佢,估唔到咁快就出咗局了
佢就算起哩圈發展,都只係做亞妹/妹仔角色
就算擺出黎,班是非精都有幾個高lv過佢
佢就算發展,最多都係做到樂瞳,過左30可能只可以做d 8婆/普通ol角色

回覆 引用 TOP

我覺得王菲其實幾靚,唔睇好蔡嘉欣,好造作

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。