[香港小姐] 港姐十強誕生!FYY同學入唔到圍! 香討焦點

黃詠柔 同 楊慧敏 入唔到圍
令到今屆已經無人理嘅港姐更缺話題性

熱賣及精選
引用:
原帖由 hokewong 於 2019-8-13 08:17 PM 發表

Mina有兩個大問題:

「公主病」:她似乎需要「被愛被照顧」,但選港姐需要團體合作,但單向地希望俾人凑住,點做落去?

另一個問題係,Mina同盈盈在大學或有存在互相爭奪外界注意力,之後又被指利用盈盈的知名度去選港姐,或者盈盈感到不是味兒,於是就笠返人地高帽同變相潤返轉頭,而盈盈啲Fans聽到佢咁講之後,仲會投票俾Mina咩? ...
全部都係 ‘傳’ / ’消息人士認為‘  嘅指控姐..
佢已經係僅如幾位有能力上新聞的佳麗,咁都唔比人入圍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天秤使者 於 2019-8-14 12:54 AM 發表

黃色記者入圍,果然是無間余杯茶,繼10A及FYY,好大機會將再有黃色港姐奪冠。
東方日報記者

mina 真係慘,被高層踢走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-8-14 06:16 AM 發表

黃詠柔咁靚都冇,唔睇
現場表演唔好
遊魂一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天秤使者 於 2019-8-14 07:15 AM 發表

好似話有紋身😨
呢個自己認埋有紋身都可以入圍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天秤使者 於 2019-8-14 07:12 AM 發表

黄毒雙林都喺TVB工作。而10A參選前都做過星島。
林凱恩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 044044a06 於 2019-8-14 09:45 AM 發表

盈盈同學 之前都係因盈盈同學個名 同埋講到校花又剩 諗住開電視睇下咩樣
樣算ok但只係好普通港女樣 大專院校還可以 qq地 但出到去 真係唔夠撼
我係見到有人話佢似某av 女優先認識佢,估唔到咁快就出咗局了

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。