[意甲] 丹尼路重逢C朗:同佢講想要7號波衫!

丹尼路重逢C朗:同佢講想要7號波衫! E-mail 此主題給朋友

丹尼路雷斯在加盟祖雲達斯後,與舊隊友基斯坦奴朗拿度重逢,他為此感到十分雀躍,更笑言曾向對方說希望獲得7號球衣。

丹尼路在記者會上表現興奮,他大爆兩人之間的交流:「加盟之前我曾經找他交談,我說想要7號球衣,不過它已經有主人了。C朗談論這球會時就像談論家庭一樣,這令人十分期待,與他並肩作戰亦令人更加充滿動力。」

除此之外,他又大讚教練沙利作風特別,又透露會努力適應意甲的風格:「我已準備好每天都學習及進化。沙利要求我要積極參與防守,同時擁有表現潛能的自由。意大利是重視防守的地方,我不認為這是很難做到的要求。」(Goal.com)

https://www.goal.com/zh-hk/%E6%9 ... 4irfh01mk4awh1sl4pq

造反阿而家?

歐聯呢D雞肋盃仔我地根本唔志在~

即管繼續抽, 球會賽事一開始你地又要無限深潛~

美斯係神! 萬中無一

光頭佬你背叛巴塞, 我唔會支持你

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
阿朗表示單仔你著唔起,等陣捉你去跑山操短跑,決鬥啦

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

大家睇7號睇得太過隨便,7號就係傳奇,阿朗著7號變成史上最佳, 本地7號就不得不說港版c7 陳肇麒,同樣係傳奇球員!  唔可以攞黎講笑!

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

將當年既波圖雙閘移植到祖記

C朗:你比條柒我含下 我就比你

,
引用:
原帖由 Morriconey 於 2019-8-14 11:13 AM 發表

將當年既波圖雙閘移植到祖記
勁,祖記下年勁到痴哂線,歐聯大熱

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Dybalaa 於 2019-8-14 11:26 AM 發表

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

拎到件波衫記得哄個鼻嗦一嗦,哈哈!

引用:
原帖由 Dybalaa 於 2019-8-14 11:26 AM 發表

諗起當年有條濕鳩幫晒全隊含先有得著10號
好彩C朗食得好健康,唔食腸仔架

引用:

拍《新·斷背山》?

引用:
原帖由 smalleagle 於 2019-8-14 12:11 PM 發表

拎到件波衫記得哄個鼻嗦一嗦,哈哈!
阿朗雖然錫隊友,但今次真係彩單仔都有味,著77號啦

ps c朗噴左自家品牌香水,件波衫香噴噴!

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2019-8-14 12:12 PM 發表

諗起當年有條濕鳩幫晒全隊含先有得著10號
好彩C朗食得好健康,唔食腸仔架
我一陣飲茶帶埋碟素腸去,介紹俾阿朗食,阿朗挑戰自己,可能會食!

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

祖記為丹尼洛舉辦記招 確認身披13號波衫  

祖記今夏放走了簡斯路(J.Cancelo),從曼城換來了達洛尼(Danilo)。祖記官方也正式為達洛尼舉辦了亮相發佈劊,並確認新賽季達洛尼將身披13號波衫,祖記副主席尼維特出席了此次記者會。

今年28歲的達洛尼出道於米內羅美洲青訓,隨後加入巴甲球隊山度士。2011年轉會葡超球隊波圖,並在波圖效力至2015年。2015年7月,皇家馬德里官方宣佈以3150萬歐元的價格簽下達洛尼。

在皇馬效力的兩年內,他共為球隊出場56次,攻入3球,貢獻了9次助攻。2017年7月,達洛尼以3000萬歐元的轉會費加盟曼城。在之後的兩年中為曼城出場60次,貢獻4粒入球和3個助攻的數據。

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/10502780/1/20190814

希望祖記國際賽打到好成績,唔好只係在乎意甲冠軍

引用:
原帖由 smalleagle 於 2019-8-14 12:12 PM 發表

拍《新·斷背山》?
阿朗又有戲拍,足球界影帝級人馬,唔踢波都可以去拍戲,範範掂

美斯係神! 萬中無一

回覆 引用 TOP

27 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。