同事話機場事件,上大陸會唔會比人打?

本主題由 nc99999 於 2019-8-15 04:45 PM 移動

同事話機場事件,上大陸會唔會比人打? E-mail 此主題給朋友

因為經常上大陸,佢話好驚到時大陸人學暴徒打人,

我話唔使驚,如果真有人打你時,你比佢睇係呢幾個人當日先係兇手
與你無關

熱賣及精選
拉佢地啦.

如果你不是暴徒  不支持黄尸,为什么要怕?   
你们所谓的"送中条例"  如果不是罪犯 为什么要怕?
港台的民众天天嘲讽内地人没有自由,被墙关起来了,
在我们的视角里,港台媒体没有道德可言,没有职业操守.你们看到的只是妖魔化的大陆
这些年轻人被洗脑成什么样了,你们是没有墙,但是你们心中筑起了墙..
我觉得真正的香港人是和广东人一样  是勤劳务实,热爱自己家园和国家的人
但是现在的香港 被英美所谓的民主自由 搅的乱七八糟
一河之隔的深圳在高速发展,蓬勃向上. 另一边的"明珠"香港水深火热
高速列车没搭上,真的就错过了啊..唉 同胞们啊

如果参与过暴动的,见一个打一个,

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-8-14 12:30 PM 發表

我話唔使驚,如果真有人打你時,你比佢睇係呢幾個人當日先係兇手
與你無關
10085343 10085344 10085345 10085346 10085347 ...
國內同胞點識分? 著藍色衫返去會安全嗎?

引用:
原帖由 ufo2018 於 2019-8-14 12:30 PM 發表

與你無關
10085343 10085344 10085345 10085346 10085347 ...
個金毛咁似民陣陳x桓

附件

2.jpg(74.99 KB)

2019-8-14 06:09 PM

1.jpg(118.4 KB)

2019-8-14 06:09 PM

肯定唔会俾人打,大陆人好讲道理嘅,不过我劝你就唔好讲政治啦,唔喺等嗌交啦!

我又唔支持暴徒,唔怕

引用:

與你無關
搶警棍好大罪

就算係暴徒應該都冇人認到,但若然通街大嗌「時代革命」可能就真係有人革你條命

3690?

回覆 引用 TOP

唔着黑衫加戴口罩應該無人搵你

前兩日返深圳,大把人着黑衫都冇事。

引用:
原帖由 懷舊壽包 於 2019-8-14 06:05 PM 發表

國內同胞點識分? 著藍色衫返去會安全嗎?
參與過暴動 仲想入境?

回覆 引用 TOP

阿sir拉人之後記得第一時間除佢口罩

不会的 我们是文明人

主題標籤 #機場
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。