我呢D健身人,食嘢好檢點㗎⋯有時

我呢D健身人,食嘢好檢點㗎⋯有時 E-mail 此主題給朋友

呢排D運動量追唔上食量,所以呢個禮拜盡量清清地啦⋯⋯希望!

規律係一個禮拜只准飲一次奶茶,每日其中一餐減量2/3

清到呢⋯⋯

今晚個個去fever,我食碗粥算咯,叫佢醒些咸菜送粥,佢比咗成碗我
生得‘令仔’真係著數D⋯

運動量可以唔加(因為已經加無可加)番到屋企,尿都唔痾就spinning

真係要好強嘅決心同意志㗎!

大家請鼓掌👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2019-8-16 09:56 PM 發表

呢排D運動量追唔上食量,所以呢個禮拜盡量清清地啦⋯⋯希望!

規律係一個禮拜只准飲一次奶茶,每日其中一餐減量2/3

清到呢⋯⋯

真係要好強嘅決心同意志㗎!

大家請鼓掌👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 ...
支持大隻哥

目標人物
引用:
原帖由 傲骨 於 2019-8-16 10:21 PM 發表

支持大隻哥
多謝骨兄

回覆 引用 TOP

咁少不够飽囉!!👋👋

回覆 引用 TOP

師兄加油!

你(令仔)都信吖!食咁小有啲唔信啫!

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-8-16 10:57 PM 發表

你(令仔)都信吖!食咁小有啲唔信啫!
實施咗成個禮拜,慢慢適應咗,應真餓就早D交豬⋯

引用:
原帖由 siupingchan 於 2019-8-16 10:51 PM 發表

師兄加油!
多謝曬!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EDEDEDD111 於 2019-8-16 11:02 PM 發表

實施咗成個禮拜,慢慢適應咗,應真餓就早D交豬⋯
哦,餓醒你

回覆 引用 TOP

一定支持啦👏👏👏👏

大隻哥,你一星期操幾日,每次幾耐,有咩心得?

支持大隻師兄

樓主~加油!
我已經食得清到懷疑人生,仍然......

+油🏋🏻‍♂️

回覆 引用 TOP

小籠包裡面好多油!食蒸餃好D。

回覆 引用 TOP

主題標籤 #奶茶
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。