[翡翠台] 點睇有d偽人星二代,走去美國進修演技

點睇有d偽人星二代,走去美國進修演技 E-mail 此主題給朋友

但見親佢facebook d 限時動態 ,都係浦吧

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
佢果位明星阿爸,不停係新浪微博叫大陸同胞們去愛國,自己個混血女走左去美國浦吧,阿爸咁愛國主義,果中英混血女咁西方主義

陳法拉又咪一樣😂

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-17 05:47 PM 發表

陳法拉又咪一樣😂
但人地跑車冇日日浦吧,去呢度去果度,一星期已經去左美國幾個城市

去玩定進修演技啊

佢阿爸d大陸盲粉仲搞笑,果中英混血囡囡係紐約曼哈頓掃名牌袋,叫人地努力加油

引用:
原帖由 開發中的水星1 於 2019-8-17 05:49 PM 發表

但人地跑車冇日日浦吧,去呢度去果度,一星期已經去左美國幾個城市

去玩定進修演技啊
法拉姐咪又係去溝仔,可能溝埋監制果d ,大陸妹係咁架勒。。。

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-17 06:23 PM 發表

法拉姐咪又係去溝仔,可能溝埋監制果d ,大陸妹係咁架勒。。。
呢位唔係大陸妹,係中英混血兒

引用:
原帖由 開發中的水星1 於 2019-8-17 06:24 PM 發表

呢位唔係大陸妹,係中英混血兒
我係講法拉姐,你講邊位隨你

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-17 06:23 PM 發表
好心佢果位明星阿爸唔好成日係新浪微博日鬧夜鬧香港d暴徙啦,明星阿爸成日同d大陸同胞灌輸愛國思想,咁你果混血囡囡成日係美國享受西方主義, 日日浦吧,又去加拿大多倫多,阿爸想幫中英混血囡係大陸呃粉關注佢混血囡微博

引用:
原帖由 開發中的水星1 於 2019-8-17 05:40 PM 發表

佢果位明星阿爸,不停係新浪微博叫大陸同胞們去愛國,自己個混血女走左去美國浦吧,阿爸咁愛國主義,果中英混血女咁西方主義
有一位大陸人,不停叫年青人罷課去愛港,自己就走去美國讀書,仲話不同位置貢獻香港喎

當身體不見有傷  呼吸心跳一樣 以後剩餘自己  所以自強
若還是愛你  難道算妄想 未眠是漆黑到天亮
https://www.youtube.com/watch?v=ntvuq5UBh1E
「其實自己有痛苦,不一定會話俾人知」
引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-17 06:25 PM 發表

我係講法拉姐,你講邊位隨你
跑車姐努力過呢位混血囡囡

有人搵佢拍戲 演出下 知道自己問題 先去進修啦 隨時進修完都無野做 就不如進修其他科目出去搵工好過啦

引用:
原帖由 TL1596 於 2019-8-17 06:27 PM 發表

有一位大陸人,不停叫年青人罷課去愛港,自己就走去美國讀書,仲話不同位置貢獻香港喎
幾似呢位tvb八十年代男星,返左大陸做生意,為幫個中英混血囡囡呃大陸粉關注佢個女微博,成日係新浪微博日鬧夜鬧何詩詩,毛猛靜,黃之峰係賣國賊,不論佢地係定唔係都好,但呢位tvb八十年代男星佢有冇咁熱心去愛國,定為自己個中英混血囡囡拉大陸粉關注佢個女微博,司馬昭之心,人人皆知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 benchu100 於 2019-8-17 06:31 PM 發表

有人搵佢拍戲 演出下 知道自己問題 先去進修啦 隨時進修完都無野做 就不如進修其他科目出去搵工好過啦
你話陳跑車

引用:
原帖由 開發中的水星1 於 2019-8-17 06:34 PM 發表

你話陳跑車
人地拍左部hbo劇集,同影后Nicole Kidman 合作,唔係冇野拍,
佢ig定時有品牌贊助,有錢搵,唔好亂講

43 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。