[社會實驗]國旗同100元跌落地,中國人會執邊樣

[社會實驗]國旗同100元跌落地,中國人會執邊樣 E-mail 此主題給朋友

https://youtu.be/7KEGIyKlDzs

支那旗陰公囉100元都唔值
護旗手呢進入香討影片區

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
你好野~~~ 
全勝冇得輸……………………🤣😂😅🤣😂😎😎😎

回覆 引用 TOP

點解世上會有你呢d 蠢人 存在?

我是扔旗手~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-8-17 08:58 PM 發表

點解世上會有你呢d 蠢人 存在?
愛國定愛錢

回覆 引用 TOP

跣哂落海既垃圾國旗

回覆 引用 TOP

如果廿蚊同美國國旗又會如何?

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-8-17 09:06 PM 發表

2樣都唔執
1 我唔會執唔係自己既野
2 香港唔會有人dump美國國旗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2019-8-17 09:06 PM 發表

係中國人話自己愛國
又唔係我話我愛美國

回覆 引用 TOP

笑大人個口,維穩費有邊個唔要?

引用:
原帖由 籠中清涼的羔羊 於 2019-8-17 09:26 PM 發表

笑大人個口,維穩費有邊個唔要?
愛國唔係應該免費嘅咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-8-18 12:25 AM 發表

原來國旗係咁唔值錢架

回覆 引用 TOP

執一百蚊,之後可以買好多國旗

引用:
原帖由 Opel@Hk 於 2019-8-18 12:27 AM 發表

執一百蚊,之後可以買好多國旗
鏡頭後仲買

回覆 引用 TOP

主題標籤 #中國
 22 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。