主頁 註冊 登入
召喚 90 後的童年回憶!UNIQLO《美少女戰士》UT
  • 樓主: DisStyle
  • 日期: 2019-8-19 04:36 PM
  • 4,590
  • 5
80s 至 90s 年代,可以說是日本動漫於香港最火熱之時,當時 10 個男仔有 11 個都日追夜追《足球小將》、《男兒當入樽》、《聖鬥士星矢》及《龍珠》等等日漫,女生又看甚麼呢?相信十居奇九都看 1992 年首播的《美少女戰士》,就算二十多年後當日「少女」已成今日「中女」,相信 Fans 仍然對由漫畫家武內直子筆下所創作的漫畫人物月野兔及其他水手服戰士有份深厚感情及童年回憶。是次 UNIQLO 就宣布將於 8 月 23 日正式推出《美少女戰士》UT 聯名系列,將各位美少女戰士的肖象、變身動作以及對戰情景化成不同圖案設計,打造出 8 款 Print Tee 款式,當年曾經幻想過自己係愛與正義化身,有想過替月行道,儆惡懲奸的你,要入手嗎?







































[ 本帖最後由 DisStyle 於 2019-8-22 08:34 PM 編輯 ]



REPLY/回覆
破曉微涼:



YH145555:
唔敢著出街


核心可愛的OL:
唔錯喎


王川子:
正, 《足球小將》、《男兒當入樽》、《聖鬥士星矢》及《龍珠》等等日漫 我都好鍾意, 特別係星矢, 唔知會唔會出TEE?


查看更多回覆
RELATED ARTICLES/相關文章
More